My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Προς λύση το συγκοινωνιακό;

parastatidisΜε αφορμή επιστολή που συνοδεύονταν από υπογραφές των κατοίκων των  οικισμών  Άσπρου, Αξιοχωρίου και Λιμνοτόπου, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Κιλκίς, Θ. Παραστατίδης, επανέφερε στην Βουλή για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια, το πρόβλημα της συγκοινωνίας των εν λόγω συνοικισμών, με την μορφή επίκαιρης ερώτησης προς τον υπουργό Συγκοινωνιών.

Η ερώτηση ορίστηκε αρχικά να συζητηθεί την προηγούμενη Πέμπτη 3 Ιουλίου. Ωστόσο, ο υφυπουργός Συγκοινωνιών, Μ. Παπαδόπουλος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον βουλευτή και του ζήτησε να αναβληθεί η συζήτηση «κοινή συναίνεση» λόγο της εξέλιξης του σοβαρού θέματος  της ΔΕΗ.

leoforeioΌπως τονίζει ο κ. Παραστατίδης, στο τηλεφώνημα που δέχθηκε εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για την μη επίλυση μέχρι τώρα του σοβαρού αυτού προβλήματος που απασχολεί εδώ και 4 χρόνια τους κατοίκους των παραπάνω οικισμών, ενώ ο υπουργός του ζήτησε να τον επισκεφθεί στο Υπουργείο την ερχόμενη Πέμπτη 10 Ιουλίου με την δέσμευση να επιλυθεί το πρόβλημα.

“Ο βουλευτής κατέστησε σαφές πως η επίσκεψη του στο Υπουργείο, δεν θα είναι για «καφέ» αλλά θα πρέπει να συνδεθεί με την άμεση λύση του προβλήματος, κάτι που έκανε δεχτό ο Υπουργός. Για τα αποτελέσματα της συνάντησης αυτής, θα ενημερωθούν οι κάτοικοι των περιοχών αυτών”, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο κ. Παραστατίδης.

Θυμίζουμε ότι  ερώτηση για το ίδιο θέμα κατέθεσε στη Βουλή κι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρ. Αγαθοπούλου.

Σχολιάστε