My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Προς κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί

farmakeutikos-kilkisΣε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι 11.000 φαρμακοποιοί με αφορμή την έκθεση του ΟΟΣΑ και τις συνεχιζόμενες δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη, «περί συντεχνιών».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ο φαρμακευτικός κλάδος είναι έτοιμος για κινητοποιήσεις μετά τις δηλώσεις  του κ. Χατζηδάκη. Για τον λόγο αυτό συνεδριάζει εκτάκτως παραμονή πρωτοχρονιάς το ΔΣ του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου προκειμένου να εξετάσει τα μέχρι σήμερα δεδομένα και τρόπους αντιμετώπισης  ενδεχόμενων νέων μέτρων που θίγουν τον κλάδο.

Παράλληλα το ΔΣ του ΠΦΣ ξεκινά εκστρατεία ενημέρωσης ευαισθητοποίησης  του κοινού και των ασφαλισμένων, ενώ έχει ζητήσει κατεπείγουσα συνάντηση με τον πρωθυπουργό , με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς , αλλά και με τον Υπουργό Υγείας.

«Η Φαρμακευτική Περίθαλψη των Ελλήνων δεν είναι κομμάτι της αγοράς, το φάρμακο δεν  είναι οποιοδήποτε εμπόρευμα και το φαρμακείο παρά τις αντίξοες συνθήκες εξακολουθεί να είναι το στήριγμα του ασφαλισμένου» τονίζουν οι φαρμακοποιοί.

Σχόλια
One Response to “Προς κινητοποιήσεις οι φαρμακοποιοί”
  1. Ο/Η ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ λέει:

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΝΑΤΟ , ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΥΤΟΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Σχολιάστε