My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Προβλήματα από χιονιά και πάγο

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν ήδη (μεσημέρι Τρίτης) οι οδηγοί που κινούνται στο δρόμο Κιλκίς – Θεσσαλονίκης, από τη πρωτεύουσα του νομού μας μέχρι το ύψος του Δρυμού, καθώς και στο επαρχιακό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς.

dromos-xioniΣύμφωνα με μαρτυρίες αναγνωστών του ΚΙΛΚΙΣ24, στο δρόμο Κιλκίς – Θεσσαλονίκη δεν έχει ρίξει η Περιφέρεια καθόλου αλάτι, με αποτέλεσμα η συνεχιζόμενη χιονόπτωση κι οι πολύ χαμηλές και σήμερα θερμοκρασίες να έχουν καταστήσει τη διαδρομή άκρως επικίνδυνη.

Ωστόσο, με ανακοίνωσή της η Περιφέρεια, που εκδόθηκε πριν λίγα λεπτά (στις 2 μμ) έκανε λόγο για “πλήρη κινητοποίηση” του μηχανισμού αποχιονισμού και εκτάκτων αναγκών, με συνολικά 60 αλατιέρες και 25 βοηθητικά οχήματα, που επιχειρούν σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο της Κ. Μακεδονίας και σε βασικές οδικές αρτηρίες του επαρχιακού οδικού δικτύου, ευθύνης της Περιφέρειας.

Επίσης, ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες προμήθειας επιπλέον 4.000 τόνων αλατιού, για την αντιμετώπιση των φαινομένων και τις επόμενες μέρες.

Προβλήματα έχουν εμφανιστεί και στο επαρχιακό δίκτυο του νομού μας, με τα σοβαρότερα στις ορεινές περιοχές Πάικου και Κρουσίων.

Σχολιάστε