My Twitter Feed

8 Μαρτίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Προβλήματα από το νέο χιονιά -

Τρίτη, 8 Μαρτίου, 2022

Για διασφάλιση αγοράς προϊόντων -

Τρίτη, 8 Μαρτίου, 2022

Πανδημία: Πτωτική αλλά …ψηλά! -

Κυριακή, 6 Μαρτίου, 2022

Κίνδυνος επισιτιστικής κρίσης -

Κυριακή, 6 Μαρτίου, 2022

Και πάλι μελέτες για αρδευτικά -

Σάββατο, 5 Μαρτίου, 2022

Έντονη η ανησυχία των εμπόρων -

Σάββατο, 5 Μαρτίου, 2022

“Μέτρα για επισιτιστική επάρκεια” -

Σάββατο, 5 Μαρτίου, 2022

Bοήθεια για πρόσφυγες Ουκρανίας -

Παρασκευή, 4 Μαρτίου, 2022

Προβλήματα από το νέο χιονιά

Και νέες χιονοπτώσεις στο νομό μας έχουμε τις τελευταίες μέρες, με προβλήματα να δημιουργούνται σε δρόμους των ορεινών περιοχών σε Κρούσια και Πάϊκο.

Με εκχιονιστικά μηχανήματα επιχειρούν από τις 6 Μαρτίου, όταν ξεκίνησε η χιονόπτωση σε ορεινές κυρίως περιοχές του νομού, χειριστές, οδηγοί και υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, σε μια προσπάθεια το οδικό δίκτυο να παραμείνει ανοικτό.

Συγκεκριμένα διεξάγονται επιχειρήσεις, σε περιοχές όπως Γρίβα, Καστανερή, Μ.Λιβάδια, Κούπα και Σκρα, μέχρι τα όρια του νομού Κιλκίς με τη Πέλλα, όπου σημαντική είναι κι η συνδρομή των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Παιονίας.

Εξάλλου, σήμερα Τρίτη 8 Μαρτίου, το ανθρώπινο δυναμικό της Π.Ε. Κιλκίς επιχειρεί με εκχιονιστικά μηχανήματα σε χωριά των Κρουσσίων, πραγματοποιώντας τις απαραίτητες εργασίες για την οδική ασφάλεια.

Η ΠΕ παραμένει παραμένει πάντα σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, για την μετακίνηση των τροχοφόρων στο οδικό δίκτυο ευθύνης της.

Όπως τονίζει η Αντιπεριφέρεια σε ανακοίνωσή της, όλοι οι κινούμενοι στο οδικό δίκτυο του νομού θα πρέπει να οδηγούν με προσοχή, να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να διατηρούν ασφαλείς αποστάσεις από τα προπορευόμενα οχήματα.

Σχολιάστε