My Twitter Feed

21 Ιουνίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς τιμά 21η Ιουνίου 1913 -

Δευτέρα, 20 Ιουνίου, 2022

Μικρή αυξητική τάση του covid-19 -

Κυριακή, 19 Ιουνίου, 2022

Ο Παζαρτζικλής νέος γραμματέας -

Κυριακή, 19 Ιουνίου, 2022

Ιδρύεται εσπερινό ΕΠΑΛ σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 17 Ιουνίου, 2022

Με Δ. Μπάση η κορύφωση των Ελευθερίων -

Πέμπτη, 16 Ιουνίου, 2022

Νερό: Έρευνα για τη ποιότητά του -

Πέμπτη, 16 Ιουνίου, 2022

Φεστιβάλ Ισότητας από ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ -

Πέμπτη, 16 Ιουνίου, 2022

Θετικός στον covid ο Γιωρ. Γεωργαντάς -

Τετάρτη, 15 Ιουνίου, 2022

Πρεμιέρα για το θερινό της Τέχνης

«Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι, μες τα θερινά τα σινεμά, νύχτες που περνούν, που δε θα ξαναρθούν, μ’ αγιόκλημα και γιασεμιά…».

Ήρθε η ώρα να ξανανταμώσουμε κινηματογραφικά αγαπημένοι/ες φίλοι/ες και μέλη της Τέχνης. Και αυτό το καλοκαίρι οι πολιτιστικοί και ψυχαγωγικοί δρόμοι οδηγούν στο Στέκι της ΤΕΧΝΗΣ στο Μεταλλικό (απέναντι από την Πινακοθήκη της Τέχνης, Τηλ.: 6946253961) όπου σας υποσχόμαστε καλό κινηματογράφο με τις πιο τρελές κωμωδίες, τα πιο ρομαντικά φίλμ, κοινωνικές κινηματογραφικές προσεγγίσεις και μυστήριο με ψηφιακή εικόνα HD και ήχο DOLBY STEREO!

Νύχτες με φεγγάρι, αστέρια, με μυρωδιές από αγιόκλημα και βασιλικούς, ελαφρύ αεράκι, κρύα μπυρίτσα, δροσεροί χυμοί, σνακ και υπέροχες ταινίες στο θερινό σινεμαδάκι της ΤΕΧΝΗΣ.

Και πώς αλλιώς, αφού το καλοκαίρι είναι απόλυτα συνυφασμένο με το θερινό σινεμά και τα θερινά σινεμά απόλυτα συνυφασμένα με μυρωδιές, αναμνήσεις, τραπεζάκια, ερωτικά ραντεβού, γέλια, κρυφά φιλιά, αγκαλιές, καλοκαιρινές φεγγαράδες!

Το φετινό ξεκίνημα μας έχει μια ιδιαιτερότητα! Η Τέχνη Κιλκίς σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θερβάντες της Ισπανίας και την Ισπανική πρεσβεία στην Ελλάδα, ξεκινά τις καλοκαιρινές προβολές στο θερινό σινεμά στο “Στέκι της Τέχνης” στο Μεταλλικό με την προβολή της ισπανικής ταινίας, «Ευτυχισμένα 140»

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη! Έτσι επιλέξαμε να σας υποδεχθούμε για να ξεκινήσουμε το κινηματογραφικό καλοκαιράκι μας.

Η ταινία πραγματεύεται με χιούμορ και ειρωνεία ερωτήματα που αφορούν βτο ρόλο του χρήματος στην ανθρώπινη ευτυχία και την επίδραση του στις ανθρώπινες σχέσεις φιλικές, οικογενειακές, ερωτικές, συνηθισμένες ή πρωτότυπες, καθαρές ή σκοτεινές. Ένα πάρτι γενεθλίων μετά από ένα τυχαίο γεγονός μετατρέπεται σε πεδίο μάχης όπου δοκιμάζονται ηθικές αρχές, εκτίθενται και αντικρούονται φιλοδοξίες, φιλίες, κρίσεις μέσης ηλικίας, οικογενειακοί δεσμοί, ανεκπλήρωτες επιθυμίες και ανάγκες, ανοιχτές πληγές από το παρελθόν, φόβοι και συναισθηματικές ανησυχίες.

Ένα σπουδαίο καστ υποστηρίζει με απόλυτη επάρκεια τους ρόλους του. Συμμετέχουν σε αυτό κάποιοι από τους καλύτερους ισπανόφωνους ηθοποιούς όπως η υπέροχη Μάριμπελ Βερντού, για την οποία η σκηνοθέτης και ο συν-σεναριογράφος της Σάντος Μερσέρο έχουν δημιουργήσει έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα.

Βραβεία: Ειδικό Βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Τούρια της Βαλένθια και Καλύτερου Σεναρίου Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Τουλούζη και 8 υποψηφιότητες σε διεθνή φεστιβάλ.

  • Σκηνοθεσία: Γκρασία Κουερεγιέτα
  • Σενάριο: Γκρασία Κουερεγιέτα, Σάντος Μερσέρο
  • Παίζουν: Αντόνιο ντε λα Τόρε, Μάριαν Αλβάρεζ, Βλάνκα Ροντρίγκεζ, Γκινές
  • Γκαρσία Μιλάν, Έντουαρντ Φερνάντεζ, Νόρα Νάβας, Άλεξ Ο Ντόχερτι,
  • Μάρκος Ρούιζ, Μάριμπελ Βερντού
  • Διάρκεια: 98’

Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε από καρδιάς την εταιρία KLΕEMAN και την εταιρία «ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΛΕΚΤΗΡΙΑ που με τη στήριξή τους έκαναν πράξη

Σχολιάστε