My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Στο αυλάκι” το νερό από Πάικο

Εγκρίθηκε από το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας η υποβολή της πρότασης «Υδροδότηση πρώην Δήμων Πολυκάστρου και Αξιούπολης από τις πηγές Παίκου» για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.

Η επικαιροποιημένη μελέτη που εκπόνησε ο Δήμος Παιονίας και η ΔΕΥΑ είναι ύψους 4.750.000 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί πλήρως από το εν λόγω πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τον δήμο, αφού έχει ολοκληρωθεί ήδη η έγκριση των περιβαλλοντικών όρων, το έργο της μεταφοράς νερού από το Πάικο στο Πολύκαστρο μπαίνει στην τελική ευθεία εντασσόμενο στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για την χρηματοδότηση του.

Η δημοτική αρχή Παιονίας θα προχωρήσει στην υλοποίηση του έργου αυτού αφού πρώτα έρθει σε συνεννόηση με την τοπική κοινωνία της Κάρπης έπειτα από δημόσια διαβούλευση.
Δίκτυο Λιμνοτόπου – Άσπρου
Επίσης, το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας ενέκρινε προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Παιονίας και της ΔΕΥΑ Παιονίας για την κατασκευή του δικτύου ύδρευσης από τον Λιμνότοπο μέχρι τον Άσπρο, με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ύψους 248.000 ευρώ.

Με την παρέμβαση αυτή θα υδροδοτηθεί συμπληρωματικά ο οικισμός του Άσπρου κατά την διάρκεια του θέρους, έτσι ώστα να δοθεί λύση στα χρόνια προβλήματα επάρκειας σε νερό.
Αγροτική οδοποιΐα
Ακόμη βρίσκεται υπό δημοπράτηση το έργο της κατασκευής αγροτικής οδοποιίας ύψους 639.800 ευρώ για την «Κατασκευή και βελτίωση υφιστάμενου αγροτικού δρόμου οικ. Νέας Καβάλας- Σιταριάς» ευρώ, μήκους 3.525μ, με χρηματοδότηση από το Ε.Π. της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας.
Ο βιολογικός Γουμένισσας

Τέλος, εγκρίθηκε από την Διαχειριστική Αρχή του ΕΣΠΑ Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας η δημοπράτηση για το έργο του βιολογικού καθαρισμού Γουμένισσας για τη μονάδα επεξεργασίας λυμάτων με την μέθοδο των τεχνητών υγροβιοτόπων για την κάλυψη των συνολικών αναγκών του οικισμού σε συλλογή, μεταφορά και επεξεργασία λυμάτων.

Σχολιάστε