My Twitter Feed

21 Αυγούστου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πορεία κατά της υποχρεωτικότητας -

Σάββατο, 21 Αυγούστου, 2021

Επικίνδυνη η αύξηση κρουσμάτων -

Πέμπτη, 19 Αυγούστου, 2021

12 προσλήψεις στο ΒηματίΖΩ -

Πέμπτη, 19 Αυγούστου, 2021

Συνέλευση με θέμα τον εμβολιασμό -

Πέμπτη, 19 Αυγούστου, 2021

Αλληλεγγύη/ανθρωπιά από Κιλκίς -

Πέμπτη, 19 Αυγούστου, 2021

Συντήρηση στο οδικό δίκτυο -

Πέμπτη, 19 Αυγούστου, 2021

Eκσυγχρονισμός ύδρευσης Παιονίας -

Πέμπτη, 19 Αυγούστου, 2021

Μεγάλη ανησυχία από θετικότητα -

Τετάρτη, 18 Αυγούστου, 2021

Πορεία κατά της υποχρεωτικότητας

(Βίντεο) Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς την Παρασκευή 20 Αυγούστου.

Η πορεία, που διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς, κατέληξε με συνθήματα κάτω από τα γραφεία του υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά και του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Γιώργου Φραγγίδη, που είχαν ψηφίσει το νόμο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ιατρών, νοσηλευτών και όλου του προσωπικού (υγειονομικού, διοικητικού, υποστηρικτικού) των ιδιωτικών και δημοσίων μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων και φροντίδας ΑΜΕΑ.

Η συγκέντρωση έγινε έξω από τα γραφεία του διοικητή του Νοσοκομείου, με ομιλία του γενικού γραμματέα του συλλόγου, Αχιλλέα Καλεμκερίδη και χαιρετισμούς από συνδικαλιστές νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης.

Στη συγκέντρωση εκτός από νοσηλευτές και γιατρούς του νοσοκομείου συμμετείχαν και εργαζόμενοι στις προνοιακές δομές του νομού και απλοί πολίτες που διαφωνούν με την υποχρεωτικότητα και άλλοι που συμμετέχουν στο αντιεμβολιαστικό κίνημα.

Ακολούθησε η πορεία με συνθήματα στους κεντρικούς δρόμους του Κιλκίς, όπως «κάτω η χούντα των πολιτικών», «κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας», «μία είναι η αιτία, δεν θέλανε ποτέ δημόσια υγεία», «Κυριάκο Μητσοτάκη άκου το καλά, αυτός ο νόμος θα μείνει στα χαρτιά».

Δείτε βίντεο από τη GnomiWebTV

Σχολιάστε