My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πορεία ενάντια στα μεταλλεία και σε Αθήνα

metalleia-afisa-athinaΔιαδήλωση  ενάντια στην καταστροφή της Χαλκιδικής από τα μεταλλεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12.1. 2013 στην Αθήνα . Την πορεία καλούν οι Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής.

Επιπλέον το Συντονιστικό Συλλόγων -Φορέων Σταγείρων Ακάνθου  που επίσης καλεί στην πορεία τονίζει ότι “η επέκταση των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. των Μπόμπολα και Κούτρα και της καναδικής Eldorado Gold Corp., στη Χαλκιδική επιφυλάσσουν μόνο καταστροφή καθώς προχωρούν. Καταστροφή των δασικών οικοσυστημάτων, ρύπανση του υδροφορέα, της ατμόσφαιρας και του εδάφους, υποβάθμιση της ποιότητας ζωής, εξαφάνιση των ήπιων οικονομικών δραστηριοτήτων και της προοπτικής αειφόρου ανάπτυξης, διάρρηξη του κοινωνικού ιστού, υποθήκευση του μέλλοντος και των επερχόμενων γενεών.”

H ανακοίνωση επισημαίνει ακόμη ότι “όλα αυτά στο βωμό του κέρδους μεγαλοεργολάβων και πολυεθνικών, κατά παράβαση της εθνικής και ευρωπαικής νομοθεσίας. Όλα αυτά στο όνομα της “ανάπτυξης” και των μεγάλων επενδύσεων που αποφέρουν ασύλληπτα κέρδη σε λίγους και επιβαρύνουν τους πολλούς με το κόστος. Σας καλούμε το Σάββατο 12.01.2013, 11:00 π.μ. στα Προπύλαια για να δηλώσουμε για μια ακόμη φορά ότι δε θα αφήσουμε τη Χαλκιδική στα νύχια των χρυσοθήρων. Το θέμα των εξορύξεων στη Χαλκιδική αφορά όλους μας.”

thesspress.gr

Σχολιάστε