My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Πορεία-διαμαρτυρία των πρατηριούχων του Κιλκίς

Πορεία διαμαρτυρίας με τα βυτιοφόρα τους πραγματοποιούν σήμερα Τρίτη 9 Οκτωβρίου, οι πρατηριούχοι του νομού Κιλκίς. Η πορεία απ` το πρώην στρατόπεδο της παλιάς μεραρχίας, θα καταλήξει στην Αντιπεριφέρεια, όπου θα επιδοθεί ψήφισμα.

Οι πρατηριούχοι καυσίμων του νομού μας διαμαρτύρονται για την εξίσωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης, ζητώντας ταυτόχρονα τη μείωση της τιμής των καυσίμων στους παραμεθόριους νομούς, προκειμένου να περιοριστεί το φαινόμενο της “αιμοραγίας” προς τη FYROM.

Όπως είναι γνωστό, η γενικότερη οικονομική κρίση και η υπερφορολόγηση των καυσίμων τα τελευταία χρόνια, είχαν ως αποτέλεσμα να μπει “λουκέτο” σε σειρά πρατηρίων του νομού μας, ενώ πολλά είναι αυτά που κινδυνεύουν να κλείσουν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Συμπαράσταση από Αγαθοπούλου

Μήνυμα συμπαράστασης προς τους Κιλκισιώτες πρατηριούχους έστειλε με δήλωσή της, η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, τονίζοντας τα εξής:

Η βουλευτής Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου“Αγαπητοί κύριοι/ες

Οι αγωνιστικές πρωτοβουλίες της Ένωσής σας και πολλών άλλων Ενώσεων Πρατηριούχων της χώρας, αλλά και το συγκεκριμένο διεκδικητικό πλαίσιο που θέτετε μέσα σε περίοδο οικονομικής εξαθλίωσης, συμβαδίζουν με τις αγωνίες των συμπολιτών μας για ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης, τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται για τα ελληνικά νοικοκυριά.

Στο βαθμό που τέτοιες πρωτοβουλίες συντείνουν στην επιβίωση των επαγγελματιών του κλάδου σας και ταυτόχρονα στην ανακούφιση των δοκιμαζόμενων καταναλωτών της περιοχής μας, θα μας βρίσκετε πάντα στο πλευρό σας, όπως και σήμερα.

Καλή επιτυχία τις κινητοποιήσεις σας.” 

Σχολιάστε