My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ποντιακό Πανοΰρ σε Πολύκαστρο

akritesΟ Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες» διοργανώνει το Σάββατο 13 Ιουλίου και ώρα 21:30 την ετήσια θεσμική εκδήλωσή του «Ποντιακό Πανοΰρ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλιο χώρο στο “Σπίτι του Πόντου” και περιλαμβάνει παραδοσιακό ποντιακό πανηγύρι. Θα παρουσιαστεί το μεγάλο χορευτικό τμήμα των «Ακριτών» και χορευτικό συγκρότημα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Στροπωνιατών, από τους Στρόπωνες Ευβοίας.

Στην εκδήλωση θα προσφερθούν παραδοσιακά ποντιακά εδέσματα, ενώ επικεφαλής του μουσικού σχήματος θα είναι ο κορυφαίος πόντιος καλλιτέχνης, Αντέμ Μπέσκιοϊλου, που θα καταφτάσει ειδικά για την εκδήλωση από την Τραπεζούντα του Πόντου, με τη συνοδεία του Φίλιππου Κεσαπίδη στη λύρα. Την εκδήλωση θα ντύσουν μουσικά οι Θεόφιλος Αγγελίδης, Στάθης Παναγιωτίδης, Τάσος Ευτυχιάδης, Χρήστος Μαυρόπουλος και Μπάμπης Κιτσωνίδης.

Καλούμε όλους τους φίλους του συλλόγου μας να συμμετάσχουν στη γιορτή μας που περιλαμβάνει μουσική, χορό, χορευτικά συγκροτήματα, άφθονο φαγητό, παραδοσιακά εδέσματα και λαχειοφόρο αγορά στην οποία ο τυχερός θα κερδίσει ένα ταξίδι στον Πόντο και τους εγγυόμαστε ένα μοναδικό και αξέχαστο βράδυ.

 

 

Σχολιάστε