My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πολύς κόσμος για “ώρα αποφάσεων”

floridisΠολύς ήταν ο κόσμος που συγκεντρώθηκε σήμερα Κυριακή στην αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης της ΔΕΘ για την εκδήλωση «ώρα αποφάσεων για το νέο ενωμένο μεγάλο προοδευτικό κίνημα», που διοργάνωσαν οι πρώην υπουργοί των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης, Άννα Διαμαντοπούλου και Γιάννης Ραγκούσης.

Η θετική ανταπόκριση του κόσμου στην κατάμεστη αίθουσα έκανε τους διοργανωτές να δηλώσουν αισιόδοξοι για την πρωτοβουλία ίδρυσης ενός νέου πολιτικού φορέα που “να κινείται ιδεολογικά στον χώρο του προοδευτικού κέντρου, με στόχο να επενεργήσει ως καταλύτης για την αναγέννηση της μεγάλης ενιαίας προοδευτικής παράταξης”.

mpoutaris-diamantopoulou-floridis-psarianosΠαρόντες στη εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, η πρώην βουλευτής Χριστίνα Ταχιάου, οι αντιδήμαρχοι του δήμου Θεσσαλονίκης Θανάσης Παππάς και Σπύρος Πέγκας και στελέχη από το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι.

Κάλεσμα από Παπανδρέου

Σε συνέντευξή του σήμερα Κυριακή στο ραδιόφωνο του Alpha 989, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος προσχώρησε πλέον στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, απηύθηνε κάλεσμα συνεργασίας στους τρεις πρώην υπουργούς.

“Με την κ. Διαμαντοπούλου δουλέψαμε μαζί για το σημαντικό νομοσχέδιο για την Παιδεία. Απευθύνω κάλεσμα στην ίδια και σε Φλωρίδη, Ραγκούση”, είπε.

Φωτο: voria.gr – makpress.blogspot.gr

Σχολιάστε