My Twitter Feed

31 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Πολύκαστρο: Με κέφι το «Ποντιακό Πανοΰρ»

akrites-polykastroΜε πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε και φέτος το «Ποντιακό Πανοΰρ» του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες», το Σάββατο 12 Ιουλίου στο «Σπίτι του Πόντου».

Ο αύλιος χώρος του Συλλόγου γέμισε από μέλη και φίλους των Ακριτών, που γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η φωνή του Δημήτρη Καρασαββίδη ξεσήκωσε τους παριστάμενους, ενώ τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το χορευτικό του Πολιτιστικού Ομίλου «Αθανασία» από το Κίτι της Λάρνακας και ο Γιώργος Θεοδούλου, ξακουστός χορευτής των ποτηριών, που με την επίσκεψή τους στο Πολύκαστρο επισφράγισαν τη δεκαετή αδελφική σχέση που τους συνδέει με τους «Ακρίτες».

Το χορευτικό από το Κίτι της ΚύπρουΤην εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι Δημήτρης Κουρπαγιαννίδης, Χρήστος Μαυρόπουλος, Χρήστος Παυλίδης και οι Κύπριοι μουσικοί Χριστόφορος Παναγιώτου και Κώστας Αναστασίου.

Στη λαχειοφόρο αγορά της βραδιάς οι τυχεροί κέρδισαν ένα tablet, προσφορά του καταστήματος Γερμανός Πολυκάστρου και ένα διήμερο ταξίδι προσφορά του EclecticTravel.

Ο Γιώργος Θεοδούλου με 22 ποτήρια κ μια φι άληΜεταξύ άλλων, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκις και νεοεκλεγείς δήμαρχος Παιονίας Χ. Γκουντενούδης, ο πρόεδρος του ΣΠΟΣ Κ. Μακεδονίας-Θεσσαλίας Λ. Σαρβανίδης, ο επίτιμος πρόεδρος των «Ακριτών» Β. Αθανασιάδης και εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων του τόπου μας.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης που συνεισέφεραν τόσο με οικονομικές προσφορές όσο και με προϊόντα, το τμήμα νεολαίας και το τμήμα γυναικών, τα μέλη της νεολαίας και της διοίκησης και τους φίλους που βοήθησαν για την προετοιμασία και την επιτυχία της εκδήλωσης.

Δελτίο τύπου από ΑΚΡΙΤΕΣ

Σχολιάστε