My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πολύκαστρο: Θερινή Εκστρατεία Ανάγνωσης

vivlio-paidiaΚαι φέτος για δεύτερη χρονιά η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου καθώς και άλλες Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες της χώρας θα πραγματοποιήσουν Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας με τίτλο «Στις Βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι πολύχρωμος».

Η καλοκαιρινή εκστρατεία είναι μια πρωτοβουλία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Future Library και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Οι δράσεις με επίκεντρο το βιβλίο θα ξεκινήσουν στις 15 Ιουνίου και απευθύνονται σε παιδιά 5 μέχρι 14 ετών. Αφηγήσεις παραμυθιών, θεατρικά παιχνίδια, εικαστικές δραστηριότητες, φωτο-κόμικ, ζωγραφική και πολύ παιχνίδι θα κάνουν τη βιβλιοθήκη πολύχρωμη.

Την αίτηση εθελοντισμού (έως 30 Απριλίου) και σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στη Βιβλιοθήκη.

“Αυτό το καλοκαίρι γίνε εθελοντής στην εκστρατεία μας έλα μαζί μας στη βιβλιοθήκη να δημιουργήσουμε έναν πολύχρωμο κόσμο. Περιμένουμε ενθουσιώδεις και δημιουργικούς εθελοντές να προσφέρουν την καλή τους διάθεση και τις δεξιότητες τους. Διοχετεύστε τη φαντασία, τις ικανότητες και το κέφι σας στη Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου ώστε να γίνει καταφύγιο δημιουργικότητας και μάθησης”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυκάστρου.

Σχολιάστε