My Twitter Feed

5 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Πολλά μεσαία δάχτυλα

Pappas Tasos1-001Του Τάσου Παππά.


Δεν ξέρω αν ο Βαρουφάκης έδειξε το μεσαίο δάχτυλο του ή αν πρόκειται για μοντάζ. Το ψάχνουν το θέμα επισταμένως τα σοβαρά γερμανικά μέσα ενημέρωσης και ελπίζω όταν καταλήξουν σε συμπέρασμα να μας ενημερώσουν. Βλέπω όμως πολλά μεσαία δάχτυλα άλλων να κινούνται απειλητικά και να παραμένουν υψωμένα εδώ και καιρό.

Βλέπω τον κ. Σόιμπλε να μας δείχνει σχεδόν κάθε μέρα το μεσαίο δάχτυλο του επειδή κάναμε την αποκοτιά να εκλέξουμε μια ανεύθυνη κυβέρνηση. Βλέπω Γερμανούς κυβερνητικούς αξιωματούχους να μας δείχνουν το μεσαίο δάχτυλο τους γιατί έχουμε μια κυβέρνηση που κατά τη γνώμη τους δεν είναι χρήσιμη για την Ευρώπη. Βλέπω την έγκυρη εφημερίδα Μπίλντ να μας δείχνει το μεσαίο δάχτυλο της επειδή δεν πουλάμε την Ακρόπολη ή κάποιο νησί για να ξεπληρώσουμε τα χρέη μας.

Βλέπω τον πλαστογράφο Ντάιζενμπλουμ να μας δείχνει το μεσαίο δάχτυλο του και να χαίρεται, αφού με την υπεύθυνη δήλωση του για το ενδεχόμενο περιορισμού στην κίνηση κεφαλαίων έσπρωξε πολλούς Έλληνες να αποσύρουν τα χρήματα τους από τις ελληνικές τράπεζες. Βλέπω τον κεντρικό τραπεζίτη Ντράγκι να μας δείχνει το μεσαίο δάχτυλο του και να ανοιγοκλείνει την κάνουλα της χρηματοδότησης όπως κάνουν οι τοκογλύφοι.

Βλέπω να μας δείχνει θυμωμένος το μεσαίο δάχτυλο του ο αρχηγός του μεγαλύτερου κόμματος της Ευρώπης, του Ευρωπαικού Λαικού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, επειδή τιμωρήσαμε τον αγαπημένο φίλο του Αντώνη Σαμαρά και θέλει τώρα να πάρει εκδίκηση για λογαριασμό του.

Βλέπω να μας δείχνουν τα μεσαία δάχτυλα τους ο απατεώνας Σαρκοζί που υποδύεται τον άτεγκτο σε θέματα ηθικής αφού βεβαίως έχει ενθυλακώσει τις δωρεές του Καντάφι και ο αρχιαπατεώνας Ραχόι, που αν και βουτηγμένος στα σκάνδαλα δίνει μαθήματα πολιτικής συνέπειας.

Μάλλον όμως δεν βλέπω καλά. Μάλλον κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι-αντιευρωπαίοι και νεομπολσεβίκοι- τρολάρουν στο μυαλό μου. Αυτά που βλέπω δεν είναι μεσαία δάχτυλα, είναι φιλικά νεύματα των συμμάχων μας προκειμένου να ακολουθήσουμε το δρόμο που μας δείχνουν.

Άρθρο στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σχολιάστε