My Twitter Feed

20 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ποιοι εχουν προβλημα με τους εθελοντες Παιονιας;

Απ` ότι φαίνεται, κάποιοι στον Δήμο Παιονίας ενοχλούνται σφόδρα απ` τη δράση της Εθελοντικής Ομάδας Παιονίας υπερ των καταναλωτών! Δεν τους συμφέρει, φαίνεται, να φτάνουν στους πολίτες φτηνά και ποιοτικά προιόντα!

Έτσι, απαγορεύτηκε  στους εθελοντές της Παιονίας ν` ανοίξουν στο ΚΑΠΗ Πολυκάστρου λίστα εγγραφής των πολιτών, για προϊόντα. Και κάποιοι δεν δίστασαν σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας ν` αποκαλέσουν την Εθελοντική Ομάδα “κύκλωμα!

Αλήθεια, τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετούν οι εν λόγω κύριοι, επιτιθέμενοι εναντίον εθελοντών πολιτών, που η δράση τους αποτελεί πυλώνα για μια κοινωνία της προσφοράς και της αλληλεγγύης; Όχι, πάντως, τα συμφέροντα του απλού μανάβη, ο οποίος πολύ θα ήθελε να διαθέτει τα προϊόντα του καταστήματός του σε χαμηλές τιμές, αλλά είναι κι αυτός έρμαιο των ίδιων ανθρώπων, που κάποιοι απ` το Δήμο Παιονίας φαίνεται πως πασχίζουν να εξυπηρετήσουν!

Όλους αυτούς, οι άνθρωποι της Εθελοντικής Ομάδας τους προσκαλούν να πάνε σήμερα Τετάρτη στο χώρο του Κέντρου Υγείας Πολυκάστρου, όπου θα έχουν δενδροφύτευση  μαζί με τα παιδιά τους, για να τους γνωρίσουν απο κοντά. “Αισιοδοξούμε να τους εγγράψουμε στο ‘κυκλωμα ‘ μας. Ίσως να είναι το μόνο αλτρουιστικό και δίχως αντάλλαγμα πολιτικό πράγμα που θα έχουν κάνει στη ζωή τους”, λένε οι εθελοντές του Πολυκάστρου, εκφράζοντας τη λύπη τους “για τους άρχοντες του δημου Παιονίας”.

Σχολιάστε