My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ποιοι έχουν θέση στον ΣΥΡΙΖΑ

parastatidis-tsiprasΟι ανεξάρτητοι βουλευτές Θεόδωρος Παραστατίδης, Οδυσσέας Βουδούρης και Θεοδώρα Τζάκρη, έχουν θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ; Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα «όλοι όσοι είναι αποφασισμένοι να σταθούν απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης και να δώσουν τη μάχη της ανατροπής και της μεγάλης αλλαγής έχουν θέση. Κατά τα άλλα, έχουν οι φύλακες της Αριστεράς τη γνώση, την πείρα, το πολιτικό κριτήριο και την πολιτική αποφασιστικότητα να κρίνουν και διακρίνουν κάθε φορά τι είναι για το συμφέρον του λαού και τι όχι».

Αυτή ήταν η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στη Real News, με την οποία ξεκαθάρισε ότι το θέμα της προεδρικής εκλογής δεν είναι θέμα ενός προσώπου, αλλά εκατομμυρίων που υποφέρουν με τη σημερινή κυβέρνηση και την πολιτική της. Αναφερόμενος δε στο τι θα πρέπει να πράξει ο Φώτης Κουβέλης αν του προταθεί η θέση, ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνει: «Ελπίζω και πιστεύω ότι δε θα συμβάλει στη συνέχεια αυτής της πολιτικής».

«Εδώ ο κ.Σαμαράς φοβάται να ανοίξει τη Βουλή γιατί δεν έχει σίγουρους τους 151 για τη ΔΕΗ και μας λέει ότι έχει 180; Κι αν τους έχει , πού τους έχει βάλει, στην κατάψυξη; Αστεία πράγματα!», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
One Response to “Ποιοι έχουν θέση στον ΣΥΡΙΖΑ”
  1. Ο/Η Κostas λέει:

    Ποιο κορυφαιο στελεχος του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκις μιλουσε για προδοτες εννοωντας τον Παραστατιδη το 2011; Τι λεει αραγε τωρα; Γαργαρα; Ειναι που εχουν καταστατικες αρχες και αποφασιζει η βαση με δημοκρατικες διαδικασιες; Οπως με τον θριαμβο του γυρολογου Βουδουρη στην Πελοπονησσο! Αμετανοητο κοπαδι που θελει παντα τον δηθεν ηγετη του. Κριμα γιατι στον 21ο αιωνα ακομα η αριστερα σερνεται πισω απο αρχηγους, που καθε τοσο τσαλαπατουν τις συλλογικες αποφασεις.

Σχολιάστε