My Twitter Feed

26 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά σε μονοψήφιοι νούμερο -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Δικηγόροι: Φτάνουν λόγια και ευχές -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντικυβερνητικά βέλη από πέντε -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Στο στόχαστρο τα δικαιώματα -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΝΙΚ: Στηρίξτε το νοσοκομείο μας -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Περιπατητές: Υπέρ της μονάδας αλλά… -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Ποδοσφαιρική γιορτή για παιδιά!

Μια εκατοντάδα παιδιά της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού αντιμετώπισαν σε φιλικά παιχνίδια τον Εθνικό Αξιούπολης και την ΑΕ Πολυκάστρου, σε μια πραγματική γιορτή για τις ομάδες του Κιλκίς!

sxolh-podosfairouΔύο ομάδες Παίδων, δύο Προπαίδων, δύο Τζούνιορ, δύο Προτζούνιορ και μία Μπαμπίνι, ήταν η αποστολή της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού.

Στους Παίδες, ο Σπύρος Ματεντζίδης είδε τις ομάδες του να επικρατούν με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι του Εθνικού χάρη σε τέρματα των Γιάννη Ζιούτα και Ανδριανού Πεπεγιάννη, ενώ δόθηκε ένα ακόμη εικοσάλεπτο με την Αξιούπολη, και ο Κιλκισιακός πήρε τη νίκη και εκεί με χατ-τρικ του Κωνσταντίνου Γιατισάκη.

Δυνατές οι ομάδες του Πολυχρόνη Γιαννίτση στους Προπαίδες 2004 και 2005, τέθηκαν αντιμέτωποι με τα αντίστοιχα τμήματα της Αξιούπολης και του Πολυκάστρου, και φάνηκε πως υπάρχει πολύ ταλέντο στο Νομό Κιλκίς!

Σε δύο ομάδες χωρίστηκαν και οι Τζούνιορ του Σέβου Σεβαστόπουλου, “χορταίνοντας” παιχνίδια καθώς έδωσαν συνολικά τρία η κάθε μία.

Η Ελένη Μουρατίδου είδε για πρώτη φορά να αγωνίζονται οι Προτζούνιόρ της, και έμεινε άκρως ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα.

Τέλος στα Μπαμπίνι δόθηκαν…μάχες! Πάντα οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές τραβούν πάνω τους όλα τα βλέμματα, κάτι που έγινε και τη Κυριακή. Η ομάδα του Γιώργου Βέργου στα πρώτα της φιλικά για φέτος φάνηκε πολύ δυνατή!

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού έχει ως φιλοσοφία να μην ανακοινώνει τα αποτελέσματα σε Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι. Σε αυτές τις ηλικίες μετρά μόνο η συμμετοχή και το παιχνίδι!

Σχολιάστε