My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πλούσιο θέαμα στο τουρνουά του Κιλκισιακού!

Άκρως επιτυχημένο το 4ο Τουρνουά της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού “Βασίλης Σεργιαννίδης-Λεωνίδας Τριανταφυλλίδης” που έλαβε χώρα το από το πρωί έως το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο.

Συνολικά έξι ακαδημίες έδωσαν το παρών, και πιο συγκεκριμένα ο οικοδεσπότης Κιλκισιακός, με δύο ομάδες σε κάθε ηλικιακό τμήμα, η Α.Ε. Πολυκάστρου, ο Μακεδονικός, ο Ατρόμητος Παλαιού Αγιονερίου, ο Απόλλων Μαυρονερίου και η Ακαδημία “Ευστάθιος Χωραφάς” από την Πατρίδα Ημαθίας. Μπαμπίνι, Προτζούνιορ, Τζούνιορ και Προπαίδες έδωσαν από δύο έως τρεις αγώνες και το χάρηκαν με τη ψυχή τους.

Συνολικά στο γήπεδο βρέθηκαν κοντά στα 600 παιδιά, γονείς και απλοί θεατές που χάρηκαν πλούσιο θέαμα. Ο Τεχνικός Διευθυντής της Σχολής Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού Τόνι Γκονζάλεζ έμεινε άκρως ευχαριστημένος από τις ομάδες του ΑΟΚ, καθώς σε όλα τα ηλικιακά τμήματα έφτασαν μέχρι τον τελικό.

Στα Μπαμπίνι συμμετείχε ο Κιλκισιακός με δύο ομάδες, η ΑΕΠ και το Παλιό Αγιονέρι, με την ΑΕΠ να επικρατεί στον τελικό του Κιλκισιακού.

Στα Προτζούνιορ οι ομάδες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των τριών. Στον πρώτο όμιλο ο Κιλκισιακός 1 (2009) πήρε δύο νίκες απέναντι σε ΑΕΠ 2 και Πατρίδα, όμως στον τελικό ηττήθηκε από την ΑΕΠ 1. Οι Προτζούνιορ 2010 το πάλεψαν, όμως είχαν έναν χρόνο μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο.

Και στα Τζούνιορ υπήρχαν δύο όμιλοι. Οι 2007-2008 του Στάθη Πορφυρίδη επιβλήθηκαν εύκολα της ΑΕΠ 2 και του Μακεδονικού 1, όμως στον τελικό ηττήθηκαν στα πέναλτι από την ΑΕΠ 1. Αντίστοιχα οι Τζούνιορ 2008 του Άρη Σεβαστόπουλου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στους Προπαίδες ήταν ίδιο το πρόγραμμα. Δύο όμιλοι των τριών ομάδων, με τον Κιλκισιακό 1 να κερδίζει τους Απόλλωνα Μαυρονερίου και Παλιό Αγιονέρι, όμως στον τελικό με την Πατρίδα η τύχη τους γύρισε την πλάτη, με την πολύ καλή ομάδα της Ημαθίας να φτάνει στην πρωτιά. Οι Προπαίδες 2005-2006 ηττήθηκαν στα τρία τους παιχνίδια.

Τέλος δόθηκε φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στους Παίδες του Κιλκισιακού και της Α.Ε. Πολυκάστρου, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι και να φτάνουν στη φιλική νίκη.

Σε κάθε ομάδα δόθηκε αναμνηστικό κύπελλο, το κάθε παιδί πήρε έπαινο για την συμμετοχή του, ενώ στις νικήτριες ομάδες δόθηκε ξεχωριστό βραβείο. Τις απονομές έκανε ο Τεχνικός Διευθυντής της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού Τόνι Γκονζάλεζ.

Σχολιάστε