My Twitter Feed

9 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Πλούσια δράση από Σ. Καζαντζίδη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης είχε σημαντικές παρουσίες είχε και τις τελευταίες μέρες της Αποκριάς σε διάφορα σημεία του δήμου Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ο κ. Καζαντζίδης παραβρέθηκε στις 8 Μαρτίου στις Καστανιές, στον χορό του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου, που πραγματοποίησε για την εν λόγω ημέρα.

Το Σάββατο 9 Μαρτίου σειρά είχε ο χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσάτου, όπου ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς με την ευκαιρία της παρουσίας του είχε την δυνατότητα να συζητήσει θέματα του συλλόγου και του σημαντικού αυτού οικισμού του δήμου μας, δεσμευόμενος για τις ενέργειες τις παράταξής του ως νέα δημοτική αρχή, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων.

Η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς προσφέρονταν για χαλάρωμα και διασκέδαση με καλούς φίλους και εξαιρετική γράπα, που πρόσφεραν μεγαλόκαρδα φίλοι της Πλαγιάς.

Τέλος, την Καθαρά Δευτέρα ο κ. Καζαντζίδης επισκέφτηκε την Ευκαρπία και το Πεδινό για τη παραδοσιακή φασολάδα και όλα τα …συμπαρομαρτούντα, καθώς και για το πέταγμα του χαρταετού!

Με Γιάννη Μιχαηλίδη

Με ανάρτησή του στη προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς γνωστοποίησε τη νέα συνεργασία για τον συνδυασμό του «ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Πρόκειται για τον Γιάννη Μιχαηλίδη, ένα ακόμα ενεργό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, που το διακρίνει η εντιμότητα, η αγωνιστικότητα κι η συνέπεια.

Μάλιστα, ο Γ. Μιχαηλίδης είναι και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης “ΚΙΛΚΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ”, κάτι που σημαίνει και συνεργασία της Κίνησής του με τον συνδυασμό μας “ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ”.

Σχολιάστε