My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πληρώνονται οι βιοκαλλιεργητές

(Βίντεο) Μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα (Ιούνιος) θα πληρωθούν οι ενισχύσεις του 2014 στους βιοκαλλιεργητές του νομού Κιλκίς και των υπολοίπων νομών στους οποίους ακόμα δεν έχουν καταβληθεί.

Τη σαφή αυτή διαβεβαίωση έδωσε ο αν. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργου Γεωργαντά, ο οποίος ευχαρίστησε τον αν. υπουργό για τη δέσμευση του.

Παράλληλα, ο κ. Τσιρώνης γνωστοποίησε ότι μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους θα καταβληθεί και το σύνολο των ενισχύσεων για τα έτη 2015 και 2016, θυμίζοντας ότι μέχρι και πριν ένα έτος εκκρεμούσαν πληρωμές ακόμα και του 2009.

Τόσο ο κ. Γεωργαντάς όσο και ο κ. Τσιρώνης έκαναν λόγο για ζωτική ανάγκη να καταβάλλονται εγκαίρως οι ενισχύσεις στη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία, καθότι αποτελούν για τους βιοκαλλιεργητές ζήτημα επιβίωσης.

Μάλιστα, ο βουλευτής Κιλκίς δεν είχε πρόβλημα να παραδεχτεί ότι “η βιολογική καλλιέργεια δεν έτυχε κι από τη προηγούμενη κυβέρνηση της προσοχής που της αρμόζει”.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι ο κ. Γεωργαντάς έθιξε και το θέμα της καθυστέρησης των πληρωμών των ενισχύσεων στις λεγόμενες δασώδεις καλλιέργειες.

Δέσμευση και σε Β. Κεγκέρογλου

Τις ανωτέρω δεσμεύσεις επανέλαβε ο υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης απέναντι και στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Κεγκέρογλου, κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή ανάλογης επίκαιρης ερώτησης, που κατέθεσε ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Δείτε το βίντεο της συζήτησης επί της επίκαιρης ερώτησης του κ. Γεωργαντά:

 

Σχολιάστε