My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Πλαγιά: 3η εβδομάδα προετοιμασίας

Οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Πλαγιάς έχουν εισέλθει στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας και η δουλειά η οποία γίνεται σε καθημερινή βάση, στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Πλαγιάς, είναι πολύ ουσιαστική και κοπιαστική.

Η προπονητική ηγεσία δίνει, ως αναμενόταν, το κύριο βάρος στην φυσική κατάσταση και παράλληλα βάσει του προγραμματισμού της πραγματοποιούνται και επισκέψεις σε γνωστό αθλητικό χώρο (γυμναστήριο) που διαθέτει βάρη.

Εκεί το έμψυχο δυναμικό της Αναγέννησης, επιδίδεται σε ασκήσεις για την περαιτέρω ενδυνάμωση του μυϊκού συστήματος των παικτών, για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στον δύσκολο μαραθώνιο της γ’ εθνικής κατηγορίας.

Το απόγευμα στο γήπεδο, υπάρχει επαφή με την μπάλα, με ασκήσεις κατοχής, τακτικής προσέγγισης αλλά και την πραγματοποίηση οικογενειακού διπλού, όπου οι ποδοσφαιριστές εφαρμόζουν τις οδηγίες και τα ποδοσφαιρικά συστήματα που θα εφαρμόζονται στις επίσημες αθλητικές υποχρεώσεις.

Παράλληλα και από το τέλος της τρίτης εβδομάδας, όπως έχει προγραμματισθεί από το τεχνικό επιτελείο, θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται (εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν λόγω της έκτακτης κατάστασης του κορωναϊού και τις σχετικές εξελίξεις) φιλικοί αγώνες, για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για την αγωνιστική εικόνα και συμπεριφορά της ομάδας.

Η βαρύτητα, από τους αγώνες αυτούς, θα δοθεί στην ικανότητα των ποδοσφαιριστών και στην κατανόηση των ζητουμένων των προπονητών, όλο αυτό το διάστημα, γεγονός που θα οδηγήσει, δειλά δειλά, στην συμπλήρωση των θέσεων του βασικού κορμού και της ενδεκάδας.

Ευχάριστος πονοκέφαλος, για κάθε προπονητή, είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών στο στάδιο της προετοιμασίας. Κάτι τέτοιο φαίνεται να επιβεβαιώνεται και στην συγκριμένη περίπτωση και χρονική στιγμή για την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης, η οποία ”βλέπει” καθημερινά την διάθεση και ενέργεια που καταθέτουν στο χορτάρι, όλοι οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της.

Ευχές

Για την Θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Πάσχα του καλοκαιριού, το Δ.Σ. της Αναγέννησης Πλαγιάς εύχεται σε όλους τους συμπατριώτες μας όπου γης Xρόνια Πολλά, Υγεία και κάθε καλό. Kαλή Παναγιά.

Σχολιάστε