My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πλήθος προτάσεων από φορείς

*Με προϋπολογισμό υπερδιπλάσιο του ποσού που προκηρύχθηκε, το CLLD/LEADER.

Με καταγεγραμμένο εδώ και μήνες το έντονο ενδιαφέρον των τοπικών φορέων, ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, η υποβολή προτάσεων για έργα δημοσίου χαρακτήρα στο Τοπικό Πρόγραμμα CLLD/LEADER που υλοποιεί η Αναπτυξιακή Κιλκίς και συγχρηματοδοτείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο.

Στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποβλήθηκαν 25 προτάσεις με προϋπολογισμό (δημόσια δαπάνη) 2.795.743,69€, ποσό που είναι υπερδιπλάσιο του ποσού που προκηρύχθηκε. Οι προτάσεις που κατατέθηκαν αφορούν έργα ύδρευσης, πολιτιστικών, αθλητικών και κοινωνικών υποδομών / εκδηλώσεων, προστασίας και ανάδειξης των φυσικών πόρων, ενίσχυσης του τουρισμού κ.ά. Από τις προτάσεις αυτές, δεκατρείς αφορούν έργα των δήμων Κιλκίς και Παιονίας και νομικών προσώπων τους, τρεις έργα δημόσιων φορέων και οι υπόλοιπες εννιά, έργα συλλογικών φορέων (πολιτιστικών, αθλητικών, ΑμεΑ).

Η αξιολόγηση των προτάσεων προγραμματίζεται να ολοκληρωθεί το αργότερο εντός διμήνου. Η Αναπτυξιακή Κιλκίς ευχαριστεί όλους τους φορείς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μετά από την πολύμηνη και γόνιμη συνεργασία της με τις διοικήσεις, τα στελέχη και τους συνεργάτες τους.

Σχολιάστε