My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΠΚΜ: Έγκριση για τα διαθέσιμα

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε το άνοιγμα λογαριασμού ταμειακής διαχείρισης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Τράπεζα της Ελλάδας, στη σημερινή (Τρίτη) έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

An elderly man walks outside the Bank of Greece in AthensΥπέρ της εισήγησης της διοίκησης της Περιφέρειας ψήφισαν οι παρατάξεις «Αλληλεγγύη» – ΑπόστολοςΤζιτζικώστας, «Περιφέρεια Πρωταθλήτρια» – Γιάννης Ιωαννίδης, «Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα» – Δέσποινα Χαραλαμπίδου, «Συμμετέχω» – Μάρκος Μπόλαρης, «Πολίτες Μπροστά» – Νιόβη Παυλίδου και «Οικολογία Αλληλεγύη» – Μιχάλης Τρεμόπουλος, ενώ καταψήφισαν οι παρατάξεις «Ελληνική Αυγή» – Νίκος Χρυσομάλλης, «Λαϊκή Συσπείρωση» – Γιάννης Ζιώγας και «ΑΝΤΑΡΣΙΑ στην Κεντρική Μακεδονία» – Θανάσης Αγαπητός.

Στην εισήγησή του ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας τόνισε ότι “η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού” και “ευθύνη όλων μας είναι να βοηθήσουμε”. Πρόσθεσε δε, ότι στη συνάντηση των περιφερειαρχών με τον πρωθυπουργό, ο κ. Τσίπρας δεσμεύτηκε ότι το μέτρο αυτό έχει προσωρινό και έκτακτο χαρακτήρα.

“Ο Πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι όταν η χώρα επιστρέψει στην κανονικότητα το μέτρο θα αρθεί. Λάβαμε αντίστοιχη δέσμευση χτες κι από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ως διοίκηση της Περιφέρειας αντιλαμβανόμαστε την εθνική ευθύνη που έχουμε και αποδεχόμαστε να προχωρήσουμε στο άνοιγμα λογαριασμού στην Τράπεζα της Ελλάδος, όπου θα μεταφέρουμε τμήμα των ταμειακών διαθεσίμων, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο η απρόσκοπτη λειτουργία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας”, υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας.

 

 

 

Σχολιάστε