My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πηγή: “Εξόριστες” οι εκδηλώσεις

pontiaka-pigi-axioupolisΕίναι η πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό που η εκδήλωση την οποία διοργανώνει κάθε χρόνο η Πολιτιστική Εταιρεία Πηγής Αξιούπολης στις 20 Ιουλίου, δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος στον καθιερωμένο χώρο, στο προαύλιο του σχολείου Πηγής.

Αιτία είναι οι εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου, οι οποίες ξεκίνησαν γύρω στα μέσα Νοεμβρίου αλλά έμειναν στη μέση έπειτα από καταγγελία ότι δεν υπάρχει άδεια εργασιών.

Όπως δηλώνει στο kilkis24 ο πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρείας, Ανέστης Αθανασιάδης, “είχαμε επισημάνει έγκαιρα το πρόβλημα, αλλά δυστυχώς από τον δήμο δεν έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να μπορέσουν να συνεχιστούν οι εργασίες”.

Και συνεχίζει ο κ. Αθανασιάδης:

“Ως πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρείας Πηγής αναλαμβάνω το μερίδιο των ευθυνών που μου αναλογούν διότι δεν μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε την συγκεκριμένη εκδήλωση στο χώρο της. ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ και δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι θα διασφαλίσουμε τα συμφέροντα του συλλόγου μας για το θέμα αυτό. Ζητάμε από τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής την στήριξη τους, δίνοντας δυναμικό παρόν στην συγκεκριμένη εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο “Μέλαθρο” στις 20 Ιουλίου“.

 

Σχόλια
One Response to “Πηγή: “Εξόριστες” οι εκδηλώσεις”
  1. Ο/Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ λέει:

    το πανηγυρι της πηγης ειναι απο τα ποιο παλια στην ευρητερη περιοχηκαι το γλεντι γεινοταν ΠΑΝΤΑ μεσα στο χωριο .εδω και μερικα χρονια ανεγκεφαλοι την μια φερνουν το ΣΔΟΕ την αλλη την αστυνομια προσπαθοντας με καθε τροπο να φερουν εμποδια στον εκει συλλογο,οπου προσπαθει για το καλο.ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ…οπως ειπε και μακαρυστος ΑΡΧ. κ.Χρυστοδουλος στο ιστορικο του ανεκδωτο ………..εσυ τι θελεις? τον ρωταει ο θεος θελω να ψοφησει η κατσικα του γειτονα.ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ? συγχρωνει εφιαλτες που το μονο που τους νοιαζει να αυτοικανοποιουνται με τετοιες πραξεις………….ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΣ…….ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΗΤΑΤΕΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ.

Σχολιάστε