My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Περιφέρεια: Μέτρα ελέγχου αγοράς ενόψει Πάσχα

magazia-agora-pasxa

Με τη συμμετοχή του αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς και αρμόδιου για τον τομέα Γεωργίας της Περιφέρειας, Χρήστου Γκουντενούδη,  πραγματοποιήθηκε χθες σύσκεψη στα γραφεία του ΕΦΕΤ με θέμα τον έλεγχο της αγοράς και την προστασία των καταναλωτών εν όψει του Πάσχα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας και αρμόδιος στον τομέα Εμπορίου και Ανάπτυξης της Περιφέρειας, Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ο διευθυντής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κ. Μακεδονίας του ΕΦΕΤ, Νίκος  Τράιος, ο διευθυντής του ΣΔΟΕ Κ. Μακεδονίας, Δημήτρης Μαυρίδης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των Διευθύνσεων Υγείας, Κτηνιατρικής και Εμπορίου της ΠΚΜ.

Ειδικότερα, οι αρμόδιοι φορείς συμφώνησαν στην εφαρμογή ενός σχεδίου δράσης εντεινόμενων ελέγχων κατά περιοχή από τα αρμόδια όργανα (έλεγχος εισαγωγών σφάγιων για ελληνοποιήσεις, έλεγχος σφαγείων, αγορών χονδρικής και λιανικής, ποιότητα, τιμές κ.ά.), καθώς και στη λήψη μέτρων συντονισμού και συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παρέμβαση και αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων ενόψει των εορτών του Πάσχα, στοχεύοντας κυρίως σε προϊόντα και δράσεις με παραδοσιακά μεγάλη αγοραστική κίνηση τη συγκεκριμένη περίοδο.Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον καλύτερο δυνατό συντονισμό όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, ώστε, μέσω των εντατικών και συνεχών ελέγχων, να διασφαλιστεί η ποιότητα των προϊόντων που θα διατεθούν προς κατανάλωση στην πασχαλινή αγορά, με στόχο την προστασία των καταναλωτών και την αποτροπή φαινόμενων παραπλάνησης.

Σχολιάστε