My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Περισσεψε η συγκινηση για τον Κιλκισιακο

Με ξέχειλη τη συγκίνηση από τις παλιές καλές θύμισες της ομάδας, που ξεκίνησε με όνειρα και προσδοκίες το 1961, η μεγάλη οικογένεια του Κιλκισιακού γιόρτασε την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση του ιστορικού σωματείου.

Την περασμένη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, το Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς γέμισε από τους ανθρώπους που υπηρέτησαν τον Κιλκισιακό από τις θέσεις του διοικητικού συμβούλου. Ήταν εκεί οι παλαιοί πρόεδροι, Βασίλης Χατζηβασιλείου, Ιορδάνης Αγαθόπουλος, Γεώργιος Μαυρόπουλος, Αναστάσιος Αμανατίδης, Λεωνίδας Τριανταφυλλίδης, Βασίλειος Σεργιαννίδης, Δημήτρης Αβραμίδης, Γιάννης Λιαρετίδης, καθώς και οι πιο πρόσφατα διατελέσαντες πρόεδροι, Χαράλαμπος Βασιλειάδης, Γεώργιος Παναγιωτίδης, Γεώργιος Διαμαντίδης, Αναστάσιος Σωτηριάδης, Σωτήριος Φουτσιτζής και Νικόλαος Στανημερόπουλος.

Όμως, το Συνεδριακό γέμισε και από τους ανθρώπους που πρωταγωνίστησαν στα γήπεδα, που χάρισαν πολλές χαρές στους Κιλκισιώτες και δόξες στην ομάδα. Ήταν εκεί σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές από την πρώτη δεκαετία, θυμίζοντας την αρχή της ιστορίας: Τερζής, Κεσίδης, Φούκας, Τσίνδαλης, Καραμπίδης, Θ. Παπαδόπουλος, Τεβρετζίδης, Παρτσαλίδης, Μπουφίδης, Αλ. Τριανταφυλλίδης, Μουμτζίδης, Στυλιανόπουλος, Βουγλαράκης και Καλτσάς, και φυσικά άνθρωποι που αγωνίστηκαν τα επόμενα χρόνια.

Τις ευχές τους και τις δικές τους θύμισες από τον Κιλκισιακό κατέθεσαν στην αρχή της εκδήλωσης, ο μητροπολίτης κ. Εμμανουήλ, οι βουλευτές του νομού Θ. Παραστατίδης, Γ. Φραγγίδης και Κ. Κιλτίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης, ο δήμαρχος Κιλκίς Ευ. Μπαλάσκας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Π. Τονικίδης και ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Β. Χατζηαποστόλου.

Την τούρτα γενεθλίων με τα 50 κεράκια έσβησαν ο παλαιότερος εν ζωή πρόεδρος του Κιλκισιακού, Βασίλης Χατζηβασιλείου, με τον νυν πρόεδρο Νίκο Τζεβελέκη, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ των άλλων: «Ειλικρινά αισθανόμαστε ως διοίκηση μεγάλη τιμή που έτυχε σε εμάς να έχουμε την ευθύνη για την σημερινή εκδήλωση και χαιρόμαστε ιδιαιτέρα που βρίσκονται σήμερα σ αυτήν την αίθουσα άνθρωποι που προσέφεραν συγκινήσεις μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και άνθρωποι που εργάστηκαν για να κρατήσουν ψηλά τον Κιλκισιακό».

Και συνέχισε: «Αν αναρωτηθεί κάποιος γιατί δεν βραβεύουμε και ποδοσφαιριστές η απάντηση είναι ότι η σημερινή εκδήλωση ανήκει σ αυτούς και αποτελεί η ιδία   το μεγαλύτερο βραβείο που θα μπορούσαμε να τους απονείμουμε σε όλους όσους φόρεσαν και τίμησαν την φανέλα του Κιλκισιακού. Αποφασίσαμε  επίσης   και  την δημιουργία ενός λευκώματος οπού  θα αποτυπώνεται η  ιστορία του συλλόγου μας.  Χρονιά πολλά, λοιπόν, στον Κιλκισιακό μας και εύχομαι η σημερινή εκδήλωση να γίνει η απαρχή ώστε να αντλήσουμε έμπνευση για το μέλλον να συσπειρωθούμε όλοι μας γύρω από τον ιστορικό αυτό σύλλογο, ο οποίος δεν είναι υπόθεση λίγων αλλά όλων μας».

Η βράβευση του παλαιότερου εν ζωή προέδρου, Β. Χατζηβασιλείου

Βράβευση του Λ. Τριανταφυλλίδη

Σχολιάστε