My Twitter Feed

16 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Περιορισμενο το “χουντογλεντι” και χωρις Εμμανουηλ

Νεώτερες πληροφορίες του ΚΙΛΚΙΣ24 για το χθεσινό συμβάν στη κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Κυνηγών Κιλκίς στη Μαυροπλαγιά, θέλουν κάπως τροποποιημένο το απίστευτο από πρώτη άποψη σκηνικό που στήθηκε εκεί.

Όπως ισχυρίζονται κύκλοι της Μητρόπολης, κατά τη διάρκεια που ήταν παρών στην εκδήλωση ο μητροπολίτης κ. Εμμανουήλ, δεν συνέβη το παραμικρό επεισόδιο. Ο μητροπολίτης πήγε, ευλόγησε την βασιλόπιτα, παρέμεινε για λίγη ώρα και στην συνέχεια αποχώρησε, χωρίς να εκδηλωθεί κάτι το ασυνήθιστο.

Το ίδιο παρατηρήθηκε και κατά την διάρκεια της επίσκεψης στο χώρο της εκδήλωσης, του πολιτευτή της ΝΔ, Γιώργου Γεωργαντά, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι όσο ήταν παρών δεν υπήρξε καμιά πρόκληση από κανέναν.

Ωστόσο, το “πανηγύρι” φαίνεται πως εξελίχτηκε αργότερα: Ομάδα κυνηγών, με φιλοχουντικά προφανώς αισθήματα, άρχισε να τραγουδά τον “ύμνο” του αρχιδικτάτορα της χούντας, “ωρέ Γιώργο Παπαδόπουλε”. Απ` τη πλευρά του συλλόγου, τονίζεται ότι επρόκειτο για “μεμονωμένο γεγονός”, το οποίο έλαβε τέλος γρήγορα, ωστόσο μαρτυρίες λένε ότι το “χουντογλέντι” συνεχίστηκε επ` αρκετό!

Να σημειωθεί ότι μεταξύ των πολιτικών παραγόντων που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν κι ο δημαρχεύων στο Δήμο Κιλκίς, Περικλής Κολότσιος, καθώς κι ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Θόδωρος Πασσαλίδης.

Σε κάθε περίπτωση αυτό που συνέβει χθες στη Μαυροπλαγιά ήταν απαράδεκτο και προκαλεί τις δημοκρατικές ευαισθησίες των Κιλκισιωτών. Νομίζουμε δε, ότι οι εμπλεκόμενοι φορείς, είτε με τα συμβάντα, είτε με τις πληροφορίες που από χθες βράδυ κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, πρέπει να πάρουν θέση. Αλλά αυτό που θεωρείται σημαντικότερο, είναι να διαταχθεί μια επίσημη έρευνα για ν` αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.

Σχολιάστε