My Twitter Feed

1 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκινούν εμβόλια και για τους 75+ -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

Ιδρύθηκε το Σχολείο 2ης Ευκαιρίας -

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, 2021

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Περιοδεία Συλλόγου Γυναικών

syllogos-gynaikon-kilkisΝα μη δεχτούν μια ζωή χωρίς προοπτική, αβέβαιη, με ανεργία, με απλήρωτη δουλειά, χωρίς δικαιώματα, με μειωμένες απαιτήσεις, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα αυτών που θέλουν τη νέα γενιά με σκυμμένο το κεφάλι, κάλεσε ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς (μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας) τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές των ειδικοτήτων  πληροφορικής και κομμωτικής του ΟΑΕΔ Κιλκίς και τις φοιτήτριες του τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης του ΤΕΙ Κιλκίς.

Τα μέλη του Συλλόγου και η πρόεδρος Ειρήνη Χατζή, με αφορμή την επέτειο της 8ης του Μάρτη, αναφέρθηκαν τόσο στους αγώνες των εργατριών ανά των κόσμο όσο και στις αγωνιστικές παρακαταθήκες του λαού και των γυναικών της πατρίδας μας, για την ισοτιμία και χειραφέτηση των γυναικών, για καλύτερες μέρες. Αυτοί οι αγώνες σήμερα είναι επίκαιροι  και αναγκαίοι.

Τόνισαν επίσης πως ειδικά η νέα γενιά δεν πρέπει να δεχτεί τη λογική του μικρότερου κακού, να μην κάνει σκόντο στην ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών της, γιατί σήμερα η πρόοδος της επιστήμης, της τεχνολογίας και συνολικά της ανθρωπότητας είναι τέτοια που μπορεί να εγγυηθεί  μια αξιοπρεπή ζωή για όλους τους εργαζόμενους, γυναίκες και άντρες.

Στο όνομα του μη εφικτού να μην εγκαταλείψουν  τα όνειρά τους για μια όμορφη ζωή, φτάνει στον προσωπικό τους αγώνα για επιβίωση να προστεθεί και ο συλλογικός ο οργανωμένος αγώνας που θα ανοίξει το δρόμο για να γίνουν τα όνειρα πράξη, να μην συμβιβαστούν με τα ψίχουλα των 5μηνών προγραμμάτων και τις εργασιακής περιπλάνησης.

Η περιοδεία του συλλόγου συνεχίστηκε στις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους των υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς, καθώς και του σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος.

Δελτίο τύπου από Σύλλογο Γυναικών

Σχολιάστε