My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πεδίο μάχης και χθες τ` απόγευμα η Ιερισσός

ierissos

*Μαρτυρία βουλευτού για 5χρονο παιδάκι που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας των χημικών!

(Βίντεο). Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ξανά σήμερα το απόγευμα η Ιερισσός, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν και πάλι χρήση χημικών, δακρυγόνων και βομβών κρότου – λάμψης εναντίον των κατοίκων που είναι συγκεντρωμένοι στην περιοχή.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν κατά την αποχώρηση κλιμακίου της αστυνομίας από το σπίτι κατοίκου της περιοχής όπου έκανε έρευνα. Οι κάτοικοι που βρίσκονταν στο σημείο άρχισαν να διαμαρτύρονται και ακολούθησαν διαπληκτισμοί. Οι αστυνομικοί για να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους άρχισαν να ξανακάνουν χρήση χημικών.

Λίγο αργότερα εκτονώθηκε η κατάσταση στην Ιερισσό. Όπως έγινε γνωστό οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν σε κλούβα τους προσαχθέντες κατοίκους και πραγματοποιούσαν κατ’ οίκον έρευνες παρουσία τους και με τη συνδρομή δικαστικών λειτουργών.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουν νομικοί που βρίσκονται στην περιοχή όλοι οι προσαχθέντες αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι τις επόμενες ώρες.

Πηγή: seleo.gr

 

Σύμφωνα με μαρτυρία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Κατερίνας Ιγγλέση, που από το πρωί βρίσκεται στην Ιερισσό, πριν λίγη ώρα ένα πεντάχρονο παιδάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ο λόγος της διακομιδής ήταν πως το μικρό παιδί ένιωσε δυσφορία και είχε δύσπνοια εξαιτίας των χημικών που πέφτουν ασταμάτητα στο χωριό.
left.gr



Σχολιάστε