My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΠΑΣΟΚ Κιλκίς: Όχι κατάργηση ΑΤ

Η δημιουργία ενός αστυνομικού τμήματος ανά καλλικρατικό δήμο στο νομό Κιλκίς, είναι εντελώς άδικος και κάθε αναδιάταξη της ΕΛΑΣ οφείλει να γίνει αφού ληφθούν υπόψη οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

astynomia-001Αυτό υποστήριξε κλιμάκιο της ΝΕ Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλή τον γραμματέα Σταμάτη Παπουλίδη σε συνάντηση με στον γεν. περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Κ. Μακεδονίας, Νικόλαο Μπαντουβάκη, τον οποίο επισκέφτηκε την περασμένη Παρασκευή 27 Νοεμβρίου.

Τα μέλη της Ν.Ε. εξέφρασαν την πλήρη αντίθεση τους στην πρόταση της Ελληνικής Αστυνομίας για τη κατάργηση πέντε αστυνομικών τμημάτων στο νομό  μας «καθότι θα κλονιστεί σοβαρά το αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων του νομού μας», τονίζοντας στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν και τα εξής:

«Ο νομός Κιλκίς αποτελείται από πολλούς μικρούς και μεγαλύτερους οικισμούς μεταξύ των οποίων υπάρχει μεγάλη χιλιομετρική απόσταση.

Ο σχεδιασμός της αναδιάταξης αυτής που είναι άμεσα συνδεόμενος με την αρχιτεκτονική της σημερινής αυτοδιοίκησης για την δημιουργία ενός αστυνομικού τμήματος ανά Καλλικρατικό Δήμο είναι εντελώς άδικος καθώς τα km2 έκτασης του Δήμου Κιλκίς και Δήμου Παιονίας είναι τα περισσότερα από κάθε άλλο Δήμο της Κεντρικής Μακεδονίας κάτι που καθιστά αδύνατη την αποτελεσματικότητα του σχεδιασμού λόγο μεγάλων αποστάσεων  και ορισμένες φορές κακού οδικού δικτύου.

  Επιπλέον ο νομός Κιλκίς  τους τελευταίους μήνες έχει αναλάβει ένα δυσανάλογο του μεγέθους του βάρος σχετικά με τη φιλοξενία χιλιάδων μεταναστών–προσφύγων που εγκλωβίζονται στη περιοχή και δημιουργούν καταστάσεις ασύμμετρες όσον αφορά την επιχειρησιακή δυνατότητα αντιμετώπισης τους από μέρους της αστυνομίας .

  Η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς δεν είναι αντίθετη στην αναδιάταξη των δομών της Ελληνικής Αστυνομίας στο νομό μας.

  Ωστόσο η αναδιάταξη αυτή οφείλει να γίνει αφού ληφθούν υπόψη οι ανάγκες της τοπικής κοινωνίας με κύριο πάντα μέλημα την εξασφάλιση της δημόσιας ειρήνης και ευταξίας και της απρόσκοπτης  κοινωνικής διαβίωσης των πολιτών του ακριτικού μας νομού.»     

Σχολιάστε