My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΠΑΣΟΚ: Εκλογές κι ενέσεις αισιοδοξίας

ΠΑΣΟΚ νέο λογότυποΕνώ σήμερα Κυριακή το ΠΑΣΟΚ πραγματοποιεί εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων του, η υπόθεση της λεγόμενης “ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς” κολλάει όλο και περισσότερο, καθώς διαπιστώνεται μεγάλη επιφυλακτικότητα και αρνήσεις απέναντι στην επιθυμία του κόμματος του Β. Βενιζέλου να έχει ρόλο καθοδηγητή.

Για παράδειγμα, ο Γιώργος Φλωρίδης κι ο Κοινωνικός Σύνδεσμος δεν πρόκειται να προσέλθουν στη μεθαυριανή συνάντηση κινήσεων, ομάδων και προσώπων της κεντροαριστεράς, που προσκάλεσε το ΠΑΣΟΚ. “Δεν μπορεί να υπάρξει νέα παράταξη χωρίς την υπέρβαση των σημερινών σχημάτων”, τονίζουν.

Ταυτόχρονα δεν λέει να κοπάσει η εσωκομματική γκρίνια για βουλευτές που διαγράφτηκαν επειδή δεν υπερψήφισαν το μνημόνιο-3 και τώρα επανακάμπτουν (Σκανδαλίδης, Κουτσούκος, Γκερέκου, Κασσής). “Δεν μπορεί κάποιοι ν` απειθαρχούν και να εμφανίζονται στους ψηφοφόρους σαν ήρωες και άλλοι που πειθαρχούν να υφίστανται τις αρνητικές συνέπειες”, λένε οι “γκρινιάρηδες”.

Υπάρχουν, όμως, και άλλοι που δηλώνουν ότι στο σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να επιστρέψουν κι ότι στο συνέδριο όλα θα είναι προαποφασισμένα. Στη κατηγορία αυτή ανήκει κι ο βουλευτής Κιλκίς, Θόδωρος Παραστατίδης (δείτε:  «Γιατί να πάω στο συνέδριο, να κάνω τον Καραγκιόζη;»).

Τέλος, υπάρχει πάντα η εσωκομματική Αριστερή Πρωτοβουλία, η οποία αμφισβητεί κάθετα όχι μόνο διαδικασίες αλλά και τον πυρήνα της μνημονιακής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ.

Κατά τ` άλλα, ο πρόεδρος και τα στελέχη που τον περιστοιχίζουν έχουν ξεκινήσει, μιμούμενοι την κυβερνητική τακτική Σαμαρά, τις ενέσεις αισιοδοξίας για το μέλλον του κόμματος. Τακτική, που κινδυνεύει να μετατραπεί σε μπούμερανγκ ενάντια στους εμπνευστές της,γιατί όταν οι ελπίδες αποδειχθούν φρούδες, ο απελπισμένος αντιδρά ανεξέλεγκτα.

Γ. Καραγιαννίδης

Σχολιάστε