My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του ΛΑΟΣ στο Κιλκίς

Σε συγκέντρωση που πραγματοποίησε χθες Παρασκευή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς, ο ΛΑΟΣ παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές του νομού μας, με την παρουσία του πρώην υφυπουργού Κ. Κιλτίδη.

Στην εισαγωγική του ομιλία, ο πρόεδρος της ΝΕ Κιλκίς κ.Τσιαμαντάς, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ενώ υπερασπίστηκε τις θέσεις του κόμματός του και του προέδρου του, Γ. Κατατζαφέρη. Με ιδιαίτερη ευγλωτία, ο κ. Τσιαμαντάς έκανε αναφορές στα ιδεολογικά χαρακτηριστικά και σε σημεία του προγράμματος του ΛΑΟΣ, δίνοντας έμφαση στα οικονομικά, την λαθρονετανάστευση κ.α.

Την κύρια ομιλία στη συγκέντρωση πραγματοποίησε ο Κ. Κιλτίδης, ο οποίος εκμυστηρεύτηκε ότι δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα τον διακατέχουν καταθληπτικά συναισθήματα απ` την δυστυχία που συναντάει γύρω του.

Αφού αναφέρθηκε στα μνημόνια, τόνισε ότι αυτοί που τα εφαρμόζουν μπορούν να χαρακτηριστούν ως προδότες, αφού οι πράξεις προδοσίας δεν κρίνονται απ` τις προθέσεις αλλά απ` τ` αποτελέσματα.

“Εγώ ζήτησα να συστρατευτούμε για να διεκδικήσουμε κι όχι για να προσκυνήσουμε”, είπε, ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του υπογράμμισε χαρακτηριστικά: “Κράτος που κουρεύει ομόλογα των πολιτών του, δεν μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται”! Και κατέληξε ζητώντας απ` τους Κιλκισιώτες να υπερψηφίσουν τους υποψηφίους του ΛΑΟΣ, λέγοντας: “Είμαστε το μόνο κόμμα πλην των δυο μεγαλυτέρων, που μπορεί ν` αλλάξει τα πράγματα”.

Χαιρετισμούς στη συγκέντρωση απηύθηναν, οι υποψήφιοι του νομού μας, Παναγιώτης Αποστολίδης απ` την Αξιούπολη, Στέφανος Φλουρίδης απ` την Ξυλοκερατιά (¨Είναι μάχιμος μετά τραυμάτων” είπε γι` αυτόν ο κ. Κιλτίδης), Ειρήνη Λαζαρίδου απ` τη Γουμένισσα, Δήμητρα – Αικατερίνη Γιαννακοπούλου απ` το Πολύκαστρο και Άρης Πέντζος – Λιβανός απ` τα Λιβάδια, ο οποίος αναφέρθηκε αναλυτικότερα στο πολιτικό πρόγραμμα του κόμματός του.

Φωτό: Kilkispress

 

Σχολιάστε