My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Παρουσίες σε ΚΚΣ και εκδηλώσεις

O υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου 2018 το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς (ΚΚΣ Κιλκίς), όπου τον υποδέχθηκαν  η διευθύντρια,  Γεωργία Κυρλαγκίτση, το διοικητικό  και υπαλληλικό δυναμικό του κέντρου και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων, Φίλων και υποστηρικτών του ΚΚΣ.

Στην επίσκεψη του αυτή, ο υποψήφιος δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί διεξοδικά για την λειτουργία, την πορεία, τις δομές, τις ανάγκες και τα ζητήματα που χρήζουν συνεργασία και επίλυση προς όφελος των ωφελουμένων παιδιών ΑΜΕΑ που φιλοξενούνται στο ΚΚΣ. Ακολούθως ο  κ. Κυριακίδης ξεναγήθηκε  στους χώρους του Κέντρου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς τους εξέφρασε την ευαρέσκεια του, αφενός μεν για το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει το ΚΚΣ στους ήρωες της ζωής, τα παιδιά με ειδικές ικανότητες, αφετέρου δε για τις πολύ καλές συνθήκες και τις κατάλληλες λειτουργικές εγκαταστάσεις στις οποίες φιλοξενούνται.

Σε δήλωσή του, αμέσως μετά την ξενάγησή του, ο Δημήτρης Κυριακίδης απέδωσε εύσημα στους ιθύνοντες της δομής για το πολύτιμο έργο που προσφέρουν και εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι θα συνεχίσουν, με τον ίδιο ζήλο, να κρατήσουν την ποιότητα και το υψηλό αίσθημα ευθύνης με το οποίο καθημερινά μοχθούν, για να εξασφαλίσουν τα καλύτερα στους μικρούς και μεγάλους ωφελούμενους του Κέντρου.

Ευχαρίστησε δε, όλες τις τοπικές επιχειρήσεις και χορηγούς που ”βάζουν” πλάτη, στους χαλεπούς οικονομικούς καιρούς που διανύουμε και στηρίζουν, ηθικά και υλικά, το ΚΚΣ Κιλκίς καλώντας ταυτόχρονα ακόμη περισσότερους να συνδράμουν με τη σειρά τους στο ιερό έργο που επιτελούν αρμονικά Διοίκηση, εξειδικευμένο προσωπικό και σύλλογος γονέων, φίλων και υποστηρικτών του Κέντρου.

Σημείωσε επίσης ότι, ο ίδιος και οι συνεργάτες του, θα δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στις ειδικές πληθυσμιακές ομάδες, στηρίζοντας τες με ουσιαστικές δράσεις και ενέργειες, που θα προάγουν ακόμη περισσότερο το πλούσιο και σημαντικό έργο τους. Η συνεισφορά άλλωστε της κοινωνίας των πολιτών, στην εύρυθμη λειτουργία τέτοιων δομών-εστιών στήριξης παιδιών με ειδικές ικανότητες, είναι μέγιστη υποχρέωση και θεάρεστη πράξη.

Παρόντες κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Δ. Κυριακίδη στο ΚΚΣ Κιλκίς ήταν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Παύλος Θωμαϊδης – Περιφερειακός Σύμβουλος Κιλκίς , η Kα Μαρία Τσοπούλου – Μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου, νυν Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς καθώς και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κα Γεωργία Τριανταφυλλίδου – κοινωνική λειτουργός του Κέντρου, κ. Θανάσης Βουλγαράκης – υπάλληλος ΕΦΚΑ Κιλκίς.

Παρουσίες σε εκδηλώσεις

Στις εκδηλώσεις εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων, παρέστη την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας γιορτάζει τα Εισόδια της Θεοτόκου και έχει καθιερωθεί, από το 1975, να γιορτάζουν  οι Ενοπλες Δυνάμεις αλλά και οι απόστρατοι.

Ο κ. Κυριακίδης παρέστη στην Θεία Λειτουργία και την Δοξολογία που εψάλη στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρους Κιλκίς και αμέσως μετά παρέστη στην κατάθεση στεφάνων  στο δημοτικό πάρκο,  αποδίδοντας τον δέοντα φόρο τιμής στις Ενοπλες Δυνάμεις. Εξαίρωντας ταυτόχρονα τον ρόλο και την παρουσία τους, που επί καθημερινής βάσεως όλο τον χρόνο  και παντός καιρού, προασπίζουν την ασφάλεια, την ανεξαρτησία και την εθνική ακεραιότητα της Πατρίδος μας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/11: Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση του Δ.Σ. του Ποντιακού Συλλόγου ”Παναγία Σουμελά”, παραβρέθηκε στον ετήσιο χορό που διοργάνωσε ο δραστήριος σύλλογος στο κοσμικό κέντρο Θέατρο στην πόλη του Κιλκίς.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/11: Στην ”βραδιά ΠΑΟΝΕ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ”, στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου του οικισμού Επταλόφου Ν. Κιλκίς, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης. Τιμώντας με την παρουσία του, μια αθλητική οικογένεια, που κάτω από δύσκολες συνθήκες, συνεχίζει να προάγει το αθλητικό ιδεώδες και την σημασία του ευ αγωνίζεσθαι.

KYΡΙΑΚΗ 18/11: Στην χοροεσπερίδα, που διοργάνωσε με επιτυχία η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων – Πολιούχων της πόλης του Κιλκίς, στο κοσμικό κέντρο  Θέατρο, παρέστη το απόγευμα της Κυριακής ο Δημήτρης Κυριακίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς.

H στήριξη προσπαθειών κάθε πνευματικής-εκκλησιαστικής κυψέλης του Δήμου, αποτελεί επί της ουσίας προσφορά στην κοινωνία και στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, την σημερινή δύσκολη οικονομικά εποχή  που βιώνει η χώρα.

Από δελτία τύπου του Δ. Κυριακίδη

Σχολιάστε