My Twitter Feed

19 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Παρουσίες Δ. Κυριακίδη σε εκδηλώσεις

O Yποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Προέδρου και του Δ.Σ. της Θρακικής Εστίας Κιλκίς παρέστη το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στην αφιερωματική εκδήλωση με τίτλο ‘’Ας ερχόσουν για λίγο’’ προς τιμήν της Σοφίας Βέμπο της τραγουδίστριας της Νίκης το 1940.

Το μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στη Σ.Βέμπο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς ήταν ενταγμένο στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου Κιλκίς για τον εορτασμό, των εκ Στρωμνίτσης, Πολιούχων του Κιλκίς Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων και τη συμμετοχή της Θρακικής Εστίας και της Πολιτιστικής Εταιρείας Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης σε δήλωση του ευχαρίστησε για την πρόσκληση και εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στους συντελεστές της πολύ σημαντικής και επιτυχημένης εκδήλωσης.

Ευχήθηκε δε στους ανθρώπους της Θρακικής Εστίας η οποία φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας (ιδρύθηκε το 1988) χρόνια πολλά και να συνεχίσει το έργο και την προσφορά της στην κοινωνία μας.

Στην χοροεσπερίδα της ενορίας Αγ. Δημητρίου

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης έδωσε το παρών του την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 στην ετήσια χοροεσπερίδα που διοργανώνει (κάθε χρόνο) η Ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Κιλκίς.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κοσμικό κέντρο Κτήμα των Ευχών το απόγευμα της Κυριακής παρουσιάσθηκε το μεγάλο έργο που ήδη υλοποιείται, το Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Αγίου Δημητρίου, το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθεί και θα δοθεί προς χρήση στους πολίτες.

Έργο το οποίο παρουσίασε εκτενώς ο ακούραστος Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Θεοδωρίδης που μαζί με τον πατέρα Ευστάθιο Κοντοζίδη έδωσαν σάρκα και οστά στο πολύ ουσιαστικό αυτό έργο, το οποίο όταν περαιωθεί θα αποτελέσει μια εστία γνώσης, αλληλεγγύης, καθώς και έναν χώρο για διάφορες πολλαπλές λειτουργίες (λ.χ. φιλανθρωπικές δραστηριότητες, φιλοξενία, εκδηλώσεις, μάθησης).

Ασφαλώς στην προσπάθεια επίτευξης του όλου εγχειρήματος και  της υλοποίησης ενός τόσο σημαντικού έργου αρωγοί και συμπαραστάτες ήταν και είναι τα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής όσο και οι απλοί πιστοί πολίτες για τους οποίους έγινε αναφορά στην ομιλία του οικοδεσπότη σεβάσμιου πατέρα Επιφάνιου.

Η εκδήλωση περιλάμβανε και την βράβευση των αξιέπαινων εθελοντών καθηγητών, οι οποίοι συμμετάσχουν αφιλοκερδώς στη δράση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που για πέντε συναπτά έτη συνεχίζει να προσφέρει η Ενορία του Ι.Ν.Αγίου Δημητρίου σε παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα σε ιδιωτικά φροντιστήρια.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης για το λόγο αυτό συνεχάρη τους καθηγητές και  εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου για το Θεάρεστο έργο που προσφέρουν σε όλους τους πολίτες του τόπου μας.

Δελτία τύπου από Δ. Κυριακίδη

Σχολιάστε