My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Παρουσίαση του “ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΑΙ”

vivlio-tsitsimi-enoikiazomaiH Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, οι Εκδόσεις Ένεκεν και το Βιβλιοπωλείο Επιλογές παρουσιάζουν τη συλλογή διηγημάτων του Γιάννη Τσιτσίμη “Ενοικιάζομαι”, την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στις 8 το απόγευμα, στο χώρο της Βιβλιοθήκης, με την υποστήριξη του Δήμου Κιλκίς.


Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Δημήτρης Μαυροσκούφης, καθηγητής ΑΠΘ, Ελπινίκη Ναούμ, αρχαιολόγος, Λία Γυιόκα, ιστορικός τέχνης ΑΠΘ και ο υπεύθυνος των εκδόσεων Ένεκεν, Γιώργος Γιαννόπουλος. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο ηθοποιός Μάκης Ακριτίδης.
Στην κιθάρα οι Γκιγιόμ Σαρποτιέ και Παναγιώτης Αναστασιάδης..

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 Ο Γιάννης Τσιτσίμης γεννήθηκε στο Κιλκίς το 1966. Κείμενα, άρθρα και

tsitsimis-giannis διηγήματά του δημοσιεύτηκαν κατά καιρούς σε πολλές εφημερίδες, λογοτεχνικά έντυπα και περιοδικά. Από το 1997 ασχολείται με την παραγωγή ταινιών μικρού και μεσαίου μήκους.

Το 2000 προβλήθηκε από την ΕΤ 3 η τηλεταινία (σε σενάριο, σκηνοθεσία Αχιλλέα Ψαλτόπουλου-Γιάννη Τσιτσίμη) “Ένα πτώμα χορεύει στο σεληνόφως”. Υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος της οργανωτικής επιτροπής των περιφερειακών εκδηλώσεων του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για το Κιλκίς. Οι περισσότερες ταινίες του κυκλοφόρησαν συνολικά σε DVD με τίτλο: “Εφιάλτες από την κόλαση”.

Έχει γράψει ακόμη: “Ο ιερός πάτος του αγίου αλκοόλ”, “Οι σφαίρες θα ‘χουν τ’ όνομά σου, αγαπημένη”, “H επιστροφή του Ραμόν»,  “Της μνήμης ξωτικό που χάθηκε”.
Εργάζεται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση του Ν. Κιλκίς.

Τηλέφωνο Βιβλιοθήκης: 2341076338 (Πληροφορίες: Ιορδάνης Ανθυμίδης), Εmail: vivlkilk@sch.gr, Ιστοσελίδα: www.infolibraries.gr/kilkis Facebook: www.facebook.com/LibraryKilkis

 

 

Σχολιάστε