My Twitter Feed

22 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μένουμε σε μονοψήφιους αριθμούς -

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου, 2021

Αγώνας για εξυγίανση της ΔΕΥΑΚ -

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου, 2021

“Αναξιοπιστία και εμπαιγμός” -

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου, 2021

Διώξεις αντί ικανοποίηση αιτημάτων -

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, 2021

Το ΚΙΝΑΛ για τη Πρωτοβάθμια Υγεία -

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, 2021

Συνδικάτα στο πλευρό Καλεμκερίδη -

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, 2021

ΔΣ Παιονίας στις 13 Φεβρουαρίου -

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, 2021

Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο ΓΝΚ -

Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου, 2021

Παρουσίαση του έργου της Αδάμ – Βελένη

Ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού φιλοξενούν στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής την παρουσίαση του συνολικού  λογοτεχνικού και εικαστικού έργου της Διευθύντριας του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, Πολυξένης Αδάμ – Βελένη, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30.

veleni-001Αφορμή για την παρουσίαση δίνει η έκδοση της συλλογής  των διηγημάτων της κας Βελένη με τίτλο ‘’Είμαι η άλλη‘’ του εκδοτικού οίκου ”Ανάτυπο”. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Πρόεδρος της Εταιρίας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης Ηλίας Κουτσούκος, λογοτέχνης -συγγραφέας και ο Γιώργος Καλιεντζίδης ποιητής και δημοσιογράφος της ΕΡΤ3.

Την κα Πολυξένη Αδάμ – Βελένη θα προλογίσουν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δημήτρης Τσαντάκης, ενώ η Πρόεδρος της Μακεδονικής Καλλιτεχνικής Εταιρίας Κιλκίς ”Τέχνη” Κική Παπαδοπούλου – Πάγκου θα αναφερθεί στο α΄ βραβείο ποίησης του 4ου πανελλήνιου ποιητικού διαγωνισμού ”Κούρος Ευρωπού” που απέσπασε η τιμηθείσα λογοτέχνιδα το 1999.

 H  εκδήλωση θα κλείσει μελωδικά με το συνθέτη – τραγουδοποιό Κώστα Φαλκώνη με τραγούδια του Νίκου Παπαζογλου σε μελοποιημένους στίχους της Πολυξένης Αδάμ -Βελένη.

Την εκδήλωση, που συνδιοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς με το Δήμο Κιλκίς,θα συντονίσει η αρχαιολόγος Θώμη Σαββοπούλου. Χορηγός είναι το καφέ ”Τρυποκάρυδος”.

Η εικαστική έκθεση της κας Αδάμ – Βελένη θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τη Δευτέρα 26 έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου. Ώρες λειτουργίας: 9:00 – 13:00.

Σχολιάστε