My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Παρουσίαση συλλογής διηγημάτων

Το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού των Πέντεκαιδέκα μαρτύρων, θα πραγματοποιήσει παρουσίαση βιβλίου με τίτλο «8 διηγήματα για μια συνάντηση διόλου τυχαία».

Πρόκειται για μια συλλογή διηγημάτων όσων συμμετείχαν στο Εργαστήρι, συμπολιτών μας, με την επιμέλεια της εισηγήτριας του Εργαστηρίου, Χαράς Ανδρεΐδου, συγγραφέα και εκπαιδευτικού.

Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Εντευκτήριο της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος, Κιλκίς). Για το βιβλίο θα μιλήσουν η κ. Ντίνα Τρίγκα, Πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρίας, η κ. Χαρά Ανδρεΐδου, εισηγήτρια του Εργαστηρίου,καθώς και οι συγγραφείς των διηγημάτων. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα διαβαστούν αποσπάσματα από το βιβλίο.

Συγγραφείς των διηγημάτων της συλλογής: Ευτέρπη Καραγιώργη, Γεωργία Κωνσταντινίδου, Ιάσων Κωσταρόπουλος, Αναστασία Μπακιρτζή, Φωτεινή Μπάπκα, Απόστολος Παπαδόπουλος, Ιωάννα Ρούσσου, Ευγενία Τσομπανοπούλου.

Σχολιάστε