My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Παρουσίαση βιβλίου: “Κατάκτηση της Ευτυχίας”

parousiasi-vivliou-arkoudaΠλήθος κόσμου παρακολούθησε την παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα, οικονομολόγου-καθηγητή, Μιχάλη Αρκούδα, “Η Κατάκτηση της Ευτυχίας”. στα πολυκαταστήματα PUBLIC, Τσιμισκή 24 στη Θεσσαλονίκη.

Ομιλητές ήταν, ο δρ. Κων/νος Γεωργάκας, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και σύμβουλος επιχειρήσεων της Εταιρίας GECON κι η δρ. Αλεξάνδρα  Πενταράκη, κλινική ψυχολόγος, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Λονδίνου( King’s College). Την δε εκδήλωση παρουσίασε η Λήδα Παπαδοπούλου, ιδιοκτήτρια της Epi-Direct, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

“Η Κατάκτηση της Ευτυχίας” είναι ένα δοκίμιο φιλοσοφικής σκέψης, ψυχολογικής ανάλυσης με ψήγματα ψυχικής υγείας και αποτελεί ένα οδηγό προσωπικής βελτίωσης και ανάπτυξης, αναζήτησης ποιότητας στη ζωή.

Αναλύθηκαν μικρά και μεγάλα μυστικά από την ελληνική και διεθνή βιβλιογραφία και την βιωματική εμπειρία του συγγραφέα για τον έρωτα, το χρήμα, την εργασία /ανεργία, τη ζωή, την ευτυχία!

“Η ευτυχία είναι ένα ταξίδι, όχι ένας προορισμός. Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για να είστε ευτυχισμένοι…. από το τώρα! Ζήστε κι εκτιμήστε τη στιγμή! Άλλωστε σημασία δεν έχει να ζήσουμε εκατό χρόνια, σημασία έχει να ζήσουμε ευτυχισμένοι την κάθε στιγμή”, κατέληξε τη δική του ομιλία ο κ. Αρκούδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Περιφερειάρχης β’ βάθμιας εκπαίδευσης κ. Γεώργιος Καρατάσιος, ο Υποδιοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης κ. Κων/νος Μόσχος, ο Αντικυβερνήτης των Lions Ελλάδος-Κύπρου Μιχάλης Χριστοφόρου, ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Αδελφότητας Μακεδονίας κ. Πέτρος Πετρακάκης, ο Πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών “Ελ. Βενιζέλος” (παράρτημα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) κ. Κων/νος Νικολάκαρος, ο Εμπορικός Ακόλουθος του Βουλγαρικού Προξενείου κ. Ivan Chalakov, ο καθηγητής της Χειρουργικής του Α.Π.Θ. και Δ/ντής της Α’ ΠΡΧ ΑΧΕΠΑ κ. Γιώργος Μπασδάνης, ο καθηγητής της Γενικής Χειρουργικής του Α.Π.Θ. και Δ/ντής Κλινικής του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ κ. Αθανάσιος Σακαντάμης και άλλοι.

Επιστολές απέστειλαν για επιτυχία στην εκδήλωση ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο Αναπληρωτής Υπουργός ΥΠΕΚΑ κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο Βουλευτής ΚΙΛΚΙΣ κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, ο Πρόεδρος της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών κ. Νίκος Μέρτζος.

ARKOYDAS-vivlioΠού πωλείται 

Τα βιβλία του κυρίου Μιχάλη Αρκούδα πωλούνται στα παρακάτω πρακτορεία εφημερίδων: ΑΞΙΟΥΠΟΛΗ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ (ΟΠΑΠ), ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ, ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΚΟΝΗ 3, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ,

ΚΙΛΚΙΣ, 21Ης ΙΟΥΝΙΟΥ 85,(ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ),

ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 144, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 84, ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ  ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

Ο συγγραφέας

Ο Αρκούδας Μιχαήλ BSc, MA, PhD σπούδασε οικονομικές επιστήμες, Διοίκηση επιχειρήσεων και Διεθνές Marketing σε Πανεπιστήμια της Ελλάδας, της Μ. Βρετανίας και της Αμερικής. Επίσης, έκανε εκτεταμένη μελέτη σε θέματα Ηγεσίας και Management. Διετέλεσε στέλεχος ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, τ. διευθυντής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης στην Ελλάδα.

Σήμερα εργάζεται ως οικονομολόγος -σύμβουλος επιχειρήσεων. Επίσης, είναι καθηγητής του Marketing-Management, συγγραφέας πολλών άρθρων, με πλήθος ομιλιών στο ενεργητικό του.

Επικοινωνία: marketing@armacon.gr http://www.armacon.gr Τηλ. 2310 826 307

Σχολιάστε