My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Παραστατίδης: Συγκροτείται η 8η ομάδα της Βουλής

parastatidis-theodorosH ομάδα των ανεξάρτητων βουλευτών του Κοινοβουλίου δεν συγκροτήθηκε τυπικά ακόμα, αλλά είναι θέμα χρόνου ν` αρχίσει να λειτουργεί με όλους τους τύπους.

Αυτό γνωστοποίησε ο βουλευτής Κιλκίς, Θόδωρος Παραστατίδης, μιλώντας σήμερα Πέμπτη στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ για το θέμα του ορισμού του ως επικεφαλή της 8ης κοινοβουλευτικής ομάδας, όπως ήδη χαρακτηρίστηκε.

Ο λόγος της μη τυπικής συγκρότησης, σύμφωνα με τον κ. Παραστατίδη, είναι ότι απαιτούνται οι υπογραφές 10 βουλευτών, αλλά προς το παρόν υπέγραψαν εννιά. Ωστόσο, υπάρχουν άλλοι δυο βουλευτές, οι οποίοι συμφώνησαν στη συγκρότηση της ομάδας και εντός των ημερών θα υπογράψουν κι αυτοί.

Ο κ. Παραστατίδης δεν θέλησε ν` αναφερθεί στους λόγους για τους οποίους επιλέχτηκε ως επικεφαλής της ομάδας, ούτε στους συναδέλφους του που τον πρότειναν. Ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι η θέση του δεν θα `ναι σαν αυτή των υπόλοιπων επικεφαλείς των κοινοβουλευτικών ομάδων, αλλά θα λειτουργεί απλώς ως συντονιστής.

Όσο για τους λόγους που οδήγησαν τους ανεξάρτητους βουλευτές στη συγκρότηση ομάδας, ο βουλευτής του νομού μας είπε ότι το επέβαλε η ισότιμη συμμετοχή τους στη κοινοβουλευτική διαδικασία κι κατοχύρωση ίσων δικαιωμάτων για όλους τους βουλευτές.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Παραστατίδης, οι βουλευτές της ομάδας θα λειτουργούν ελεύθερα και κατά συνείδηση, όπως επιτάσσει και το Σύνταγμα, αλλά και το γεγονός ότι προέρχονται από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ).

 

Σχολιάστε