My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Παραστατίδης εναντίον Μουζάλα!

eidomeni-prosfygesΜε δήλωσή του, ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Παραστατίδης, επιτίθεται στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μουζάλα, για τη «μεθόδευση» και το τρόπο που επιλέχθηκε «προκειμένου να δημιουργηθεί ένας ακόμη χώρος υποδοχής προσφύγων στο Νομό Κιλκίς».

Ο κ. Παραστατίδης χαρακτηρίζει «απαράδεκτο και κατακριτέο» τον τρόπο αυτόν, τονίζει ότι «οι ενέργειες αυτές δεν γίνονται εν κρυπτώ και με μυστικότητα, αλλά με διάλογο και συνεννόηση με όλους τους φορείς του Νομού», γιατί «αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος  που υιοθετεί  η αριστερή ιδεολογία και όχι η επιβολή μιας απόφασης μέσω των ΜΑΤ».

«Αυτού του είδους οι μεθοδεύσεις θα βρουν απέναντι, σύσσωμους τους φορείς του Νομού και την Τοπική Κοινωνία», καταλήγει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η δήλωση Παραστατίδη:

parastatidis“Πρόσφατα ενημερώθηκα από κατοίκους του οικισμού Γαλλικού πως επισκέφτηκε την περιοχή ο Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας, προκειμένου να επιλεγεί χώρος που βρίσκεται πλησίον του οικισμού για εγκατάσταση Κέντρου Υποδοχής Προσφύγων. Μάλιστα απ’ ότι γνωρίζω, δεν προηγήθηκε καμία συζήτηση ή συνεννόηση με κανένα θεσμικό και τοπικό φορέα του Νομού(Δήμος, Περιφέρεια, Βουλευτές).

Θέλω να δηλώσω ξεκάθαρα, πως η μεθόδευση αυτή και ο τρόπος που επιλέχθηκε από πλευράς του Υπουργού, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας ακόμη χώρος υποδοχής προσφύγων στο Νομό Κιλκίς ,είναι απαράδεκτος και κατακριτέος.

Ο κ. Υπουργός, έπρεπε να λάβει υπόψη και να γνωρίζει,  πως ο Νομός Κιλκίς είναι ήδη επιβαρυμένος με αρκετές χιλιάδες προσφύγων στην περιοχή της Ειδομένης.

Πρέπει επίσης να γνωρίζει, πως οι ενέργειες αυτές δεν γίνονται εν κρυπτώ και με μυστικότητα, αλλά με διάλογο και συνεννόηση με όλους τους φορείς του Νομού, διότι αυτοί είναι εκείνοι, οι οποίοι θα κληθούν να υποστηρίξουν αυτές τις δομές.

 Όπως θα έπρεπε να γνωρίζει ότι αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος  που υιοθετεί  η αριστερή ιδεολογία και όχι η επιβολή μιας απόφασης μέσω των ΜΑΤ, κάτι που επικαλέστηκε μάλιστα σε έντονο ύφος, όπως πληροφορήθηκα, όταν υπήρξαν αντιδράσεις  από κατοίκους στην απόφαση αυτή.

Θέλω να γίνει σαφές στην ηγεσία του Υπουργείου Μετανάστευσης, πως σ`αυτού του είδους τις μεθοδεύσεις θα βρουν απέναντι, σύσσωμους τους φορείς του Νομού και την Τοπική Κοινωνία”.

Σχολιάστε