My Twitter Feed

19 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Παραιτηση Λαπατινα με σκληρη δηλωση

Με μια σκληρή ανακοίνωση γνωστοποίησε πριν λίγο ο Παναγιώτης Λαπατίνας την παραίτησή του απ` την Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ και από την ιδιότητα του μέλους της ΝΔ.

Όπως έγραψε την περασμένη Κυριακή το ΚΙΛΚΙΣ24, ο κ. Λαπατίνας προσχωρεί στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ του Π. Καμένου, και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να κατέβει με το κόμμα αυτό στις εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής στο νομό μας. Μάλιστα, κατέθεσε ήδη την απαιτούμενη αίτηση.

Η δήλωση του κ. Λαπατίνα έχει ως εξής:

“Ύστερα από ένα μακρύ διάστημα συνειδητής αποστασιοποίησής μου από τα εσωτερικά δρώμενα στη Ν.Δ. και την ΟΝΝΕΔ οφείλω να δηλώσω τα εξής :

Με θλίψη διαπιστώνω ότι η Ν.Δ. και ο σημερινός αρχηγός της έχουν μεταβληθεί σε πειθήνια όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των παγκόσμιων τοκογλύφων. Σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και όλα τα υπόλοιπα δεκανίκια που στήριξαν την κατοχική συγκυβέρνηση Παπαδήμου και τα προδοτικά μνημόνια, εκχωρούν την εθνική μας κυριαρχία, ξεπουλάνε τον πλούτο της χώρας, εξαθλιώνουν τους γονείς και τους παππούδες μας και υποθηκεύουν την ίδια την ύπαρξη των νέων Ελλήνων. Αυτή η Ν.Δ. δεν έχει καμία σχέση με τη Ν.Δ. του ιδρυτή Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ευάγγελου Αβέρωφ. Είναι μία νέα Πολιτική Άνοιξη, κάτι που στο Κιλκίς έχουμε αντιληφθεί νωρίτερα από όλους.

Ταυτόχρονα η ΟΝΝΕΔ σε κεντρικό επίπεδο αντί να αποτελεί πυλώνα μαχητικής, νεανικής αντίστασης και αντίβαρο στην ενδοτικότητα του κόμματος, έχει μεταβληθεί σε ουρά του. Μετατράπηκε σε μια «εταιρεία δημοσίων σχέσεων» που αποθεώνει την επικοινωνία, αδιαφορεί για την ουσία και φροντίζει, μόνο, για το μικροπολιτικό συμφέρον της κλειστής ομάδας που παριστάνει ότι διοικεί. Έτσι, ανάμεσα σε πολλά άλλα, κατάντησε δουλικός υπηρέτης των κάθε λογής Ψυχάρηδων με τον γνωστό ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας, εκείνων που διαχρονικά εξύβριζαν με ελεεινά πρωτοσέλιδα τους αρχηγούς της Παράταξης, όπως τον Μιλτιάδη Έβερτ και τον Κώστα Καραμανλή.

Έχοντας τα παραπάνω ως αδιαπραγμάτευτα δεδομένα δηλώνω ότι παραιτούμαι τόσο από την Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ, όσο και από απλό μέλος της ΟΝΝΕΔ και της Ν.Δ.”

Με τιμή
Παναγιώτης Λαπατίνας

Σχόλια
One Response to “Παραιτηση Λαπατινα με σκληρη δηλωση”
  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    pou eftase i gimnia tis koinonias mas na asxoleitai me ton kathe Lapatina…

Σχολιάστε