My Twitter Feed

19 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Παρέμβαση για τις εργατικές Αξιούπολης

ergatikes-katoikies-axioupolisΣυνάντηση με στελέχη του ΟΑΕΔ πραγματοποίησε ο βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς με στόχο την επίλυση του προβλήματος των Εργατικών κατοικιών Αξιούπολης, καθότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην αποπεράτωσή τους, ενώ υπήρχε η δέσμευση από την  κατασκευάστρια εταιρεία για ολοκλήρωση όλων των εργασιών στις 12 Ιουνίου 2014.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση η  κατασκευάστρια εταιρεία επανήλθε με νέο αίτημα προς το ΔΣ του ΟΑΕΔ ζητώντας πάλι παράταση για την αποπεράτωση του έργου.

georgantas21Ο κ. Γεωργαντάς υπογράμμισε ότι τα 25 διαμερίσματα, που προορίζονται  για ισάριθμες οικογένειες, “εξακολουθούν να μην παραδίδονται με αποτέλεσμα πολίτες με πραγματικό πρόβλημα στέγασης που θα μπορούσε να έχει επιλυθεί, να εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται”.

Επιπλέον, τόνισε ότι η σημερινή οικονομική συγκυρία καθιστά επιτακτικότερη την εξεύρεση λύσης δεδομένου ότι οι περισσότεροι δικαιούχοι των κατοικιών αυτών πλήττονται από την ανεργία ή είναι πολίτες ειδικών κατηγοριών.

Σύμφωνα με τον Κιλκισιώτη βουλευτή, τα στελέχη του ΟΑΕΔ κατανοώντας το μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα που έχει ανακύψει δεσμεύτηκαν ότι θα κάνουν ότι είναι δυνατό προκειμένου οι συγκεκριμένες εργατικές κατοικίες να αποπερατωθούν το συντομότερο και να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες πριν τον χειμώνα του τρέχοντος έτους.

Σε κάθε περίπτωση ο κ. Γεωργαντάς δήλωσε ότι θα καταθέσει και σχετική ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό, καθώς είναι πλέον αποφασισμένος σε περίπτωση μη τήρησης του χρονοδιαγράμματος να αναζητήσει τις ευθύνες γι΄ αυτή την καθυστέρηση.

Σχολιάστε