My Twitter Feed

30 Μαΐου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΚΚΕ: Πιο δυνατοί στις 25 Ιούνη -

Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023

Καινοτομία και παιδαγωγικό συνέδριο -

Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023

Τιμητική εκδήλωση για δημότες -

Σάββατο, 27 Μαΐου, 2023

Κιλτίδης: Αρκετά πληρώσαμε -

Παρασκευή, 26 Μαΐου, 2023

H τελετή παράδοσης – παραλαβής -

Παρασκευή, 26 Μαΐου, 2023

Παππάς: SOS για τη δημόσια Υγεία -

Παρασκευή, 26 Μαΐου, 2023

Να επεκταθούν τα σχολικά γεύματα -

Πέμπτη, 25 Μαΐου, 2023

Εξάγουμε το 50% των ζυμαρικών! -

Τετάρτη, 24 Μαΐου, 2023

Παππάς: SOS για τη δημόσια Υγεία

Σε δήλωσή του ο νέος βουλευτής Ν. Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς, υπογραμμίζει ότι “η δημόσια Υγεία εκπέμπει SOS”, με αφορμή τη λήξη της ασφάλισης για χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, απασχολούμενους, αγρότες, κτηνοτρόφους, οι οποίοι μέχρι τις 31 Μαΐου πρέπει να πληρώσουν μέρος των οφειλών τους στον ΕΦΚΑ για να συνεχίσουν να έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Στη δήλωσή του, ο κ. Παππάς αναφέρει τα εξής:

“Η ιδιωτικοποίηση της υγείας είναι προ των πυλών. Δεν πρόκειται για προεκλογικό πεδίο αντιπαραθέσεων, αλλά για πρόβλημα ζωτικής σημασίας για χιλιάδες πολίτες. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας επιδιώκει με κάθε τρόπο το τέλος του ΕΣΥ.

Μετά από μια “παγωμένη” διετία λόγω του covid, η οποία μόνο έξοδα είχε για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους, η ΝΔ προχωρά στην τιμωρία όσων δεν μπορούν να πληρώσουν τα χρέη στον ΕΦΚΑ, αποκλείοντας τους από τη δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα σταθεί με κάθε τρόπο απέναντι σε λογικές αποκλεισμού των ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας.

Στο σημείο αυτό να τονιστεί, πως η ρητορική της ισοπέδωσης δεν θα περάσει. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ έδειξαν τις προθέσεις τους και κατά την περίοδο της συγκυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου, όταν με πρόσχημα το μνημόνιο επέβαλαν το 5ευρω για την είσοδο στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Αντιθέτως, ο ΣΥΡΙΖΑ, το 2015, επίσης σε περίοδο μνημονίου, κατήργησε το 5ευρω και θεσμοθέτησε τον ΑΜΚΑ για την δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ανασφάλιστων πολιτών.

Αυτό θα κάνουμε και τώρα, θα σταθούμε δίπλα στους πολίτες, χωρίς διακρίσεις. Για αυτό ζητάμε την ψήφο σας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, για έναν δυνατό ΣΥΡΙΖΑ, για μια κοινωνία που θα ανακτήσει τα χαμένα δικαιώματα της.”

Σχολιάστε