My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΠΑΟΚ και Πόντιοι στην Ειδομένη

Σημαντική κίνηση αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες στην Ειδομένη, εκδηλώθηκε από τον ΠΑΟΚ και την Ποντιακή Νεολαία, το περασμένο Σάββατο 7 Νοεμβρίου.

paok-eidomeniΗ ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο των ενεργειών βοήθειας προς τους πρόσφυγες και σε συνέχεια της πρόσκλησης που είχε από την Παγκόσμια Συντονιστική Επιτροπή Ποντιακής Νεολαίας, βρέθηκε στο κέντρο υποδοχής προσφύγων στην Ειδομένη Κιλκίς με σκοπό την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Εκπρόσωποι της ομάδας ήταν οι Ηλίας Γεροντίδης, Σπύρος Μηλιωρίδης και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Νέτο Γκουερίνο, Κώστας Ορφανός και Σάκης Παντελίδης. Όλοι αυτοί, μαζί με την αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Ποντιακής Νεολαίας και τους εθελοντές γιατρούς, μοίρασαν στους πρόσφυγες είδη πρώτης ανάγκης.

«Τα παιδιά έκαναν ιδιαίτερη χαρά μόλις είδαν τις μπάλες και δεν σταμάτησαν να παίζουν, προσπαθώντας να ξεφύγουν έστω για λίγο από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ.

Απ` τη πλευρά του, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Ποντιακής Νεολαίας, Άλκης Αναστασιάδης, ευχαρίστησε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον μεγαλομέτοχό της Ιβάν Σαββίδη «για την άμεση ανταπόκριση δείχνοντας για ακόμη μια φορά πως ως προσφυγική ομάδα της Κωνσταντινούπολης  δείχνει την αλληλεγγύη και την στήριξη της στην προσπάθεια που γίνεται για τους πρόσφυγες».

Σχολιάστε