My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Πανελλαδική συνάντηση καρκινιπαθών

DEDIDIKAΣτα πλαίσια του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ασθενών, που έγινε στο ξενοδοχείο Caravel στην Αθήνα το διήμερο 8 & 9 Νοεμβρίου 2013, εκπρόσωποι συλλόγων καρκινοπαθών και εθελοντών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας συναντήθηκαν και συζήτησαν για την προοπτική της ΔΕ.ΔΙ.ΔΙ.ΚΑ. (Διασωματειακή Επιτροπή Διεκδίκησης Δικαιωμάτων Ασθενών).

Στη συνάντηση αυτή τέθηκαν πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς όπως η λειτουργία των ΚΕΠΑ, το συνεχώς μειωμένο ποσοστό αναπηρίας, οι ανασφάλιστοι, τα φάρμακα, οι θεραπείες, τα νοσήλια και η κάλυψη εξόδων ακτινοθεραπειών.

Μεταξύ των συλλόγων που εκπροσωπήθηκαν σ’ αυτή τη συνάντηση ήταν το ΚΕ.ΦΙ. (Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών), ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εορδαίας, ο Σύλλογος  ΑγκαλιάΖΩ, ο Σύλλογος «Ευ Ζω με τον καρκίνο» Ηρακλείου Κρήτης, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Νομού Σερρών, το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Νομού Κιλκίς «Ο ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ» και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Νομού Ροδόπης.

Οι εκπρόσωποι συμφώνησαν σε μια επόμενη συνάντηση όπου θα παρευρίσκονται περισσότεροι σύλλογοι να συνομιλήσουν και να θέσουν θέματα τα οποία θα διεκδικήσουν προς ανακούφιση των ασθενών που εκπροσωπούν.

Σχολιάστε