My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Α΄ Φάση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Λυκείων Δρόμου επί Ανωμάλου Εδάφους σχ. Έτους 2015-16 που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Ν. Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α ) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς για τους μαθητές –τριες των ΓΕ.Λ & ΕΠΑ.Λ. του Ν. Κιλκίς.

agones-dromouΟι αγώνες πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στο Λόφο Μνημείου Εθνικής Αντίστασης στο Κιλκίς. Συμμετείχαν είκοσι (26) αθλητές- μαθητές από εννέα (9) Σχολεία και δέκα πέντε (15) αθλήτριες-μαθήτριες από τρία (3) Σχολεία του Νομού μας. Μετά τους αγώνες στους τρεις πρώτους νικητές, μαθητές και μαθήτριες   απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα. Στον πρώτο νικητή και νικήτρια απονεμήθηκε και κύπελο.

Η Ο.Ε.Σ.Α  Ν.Κιλκίς συγχαίρει τους μαθητές –μαθήτριες των ΓΕ.Λ και των ΕΠΑ.Λ Ν. Κιλκίς για τη συμμετοχή τους στη Α΄Φάση αυτών των αγώνων. Εύχεται καλή επιτυχία στους δύο πρώτους νικητές (ένα μαθητή και μία μαθήτρια) που θα λάβουν μέρος στους Τελικούς Αγώνες Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Λυκείων Δρόμου επί Ανωμάλου Εδάφους σχ. Έτους 2015-16, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στην Ολυμπία στις 9-2-2016.

Η Ο.Ε.Σ.Α Ν.Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, που συμμετείχαν στην Αγωνόδικο Επιτροπή για την άψογη συνεργασία τους στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, όπως και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς των σχολείων που συμμετείχαν.

Δελτίο τύπου από Διεύθυνση Β/μιας Εκπαίδευσης Ν.Κιλκίς – Γραφείο Φυσικής Αγωγής

Σχολιάστε