My Twitter Feed

30 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Πανέτοιμος ο Κιλκισιακός για νέα χρονιά

Με αμείωτους ρυθμούς οι διοικούντες του Κιλκισιακού εργάζονται όλο αυτό το διάστημα, και ετοιμάζουν το αγωνιστικό πλάνο για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019. Πρώτη τους κίνηση ήταν να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας ένας νέος προπονητής όπως είναι ο κ. Κώστας Γαλτσίδης.

Με τη σύμφωνη γνώμη του τελευταίου, ο Κιλκισιακός προχώρησε σε αρκετές ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, που αποτελούσαν πέρσι τον βασικό κορμό του έμψυχου δυναμικού στη Γ΄ Εθνική. Μαζί με αυτούς θα προστεθούν και παίκτες με εμπειρία και γνώση της κατηγορίας, με τις πρώτες ανακοινώσεις να έρχονται τις προσεχείς ημέρες.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Κιλκισιακός διαθέτει και ισχυρά φυτώρια. Έτσι θα πάρουν…προαγωγή από την δεύτερη ομάδα αρκετοί παίκτες, για τους οποίους ήδη έχει ολοκληρωμένη εικόνα ο κ. Γαλτσίδης, ούτως ώστε δίπλα στους πιο έμπειρους, τα νεαρά παιδιά να αποκτήσουν παραστάσεις σε ένα υψηλότερο επίπεδο, με σκοπό την επόμενη χρονιά να είναι πανέτοιμα να πάρουν ακόμη περισσότερο χρόνο συμμετοχής στις εθνικές κατηγορίες.

Μέσα σε όλα αυτά, γίνονται και οι απαραίτητες εργασίες βελτίωσης στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου. Οι εγκαταστάσεις του ΑΟΚ διαμορφώνονται σε επαγγελματικά επίπεδα, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη άνεση στους αθλητές όλων των τμημάτων μας, για να δουλεύουν σε ένα όμορφο περιβάλλον με ασφάλεια και άνεση.

Τα διαρκείας

Σε κυκλοφορία τέθηκαν και επίσημα τα εισιτήρια διαρκείας του Κιλκισιακού για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019. Με την αγορά τους μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΑΟΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Δίνουμε βροντερό παρών στο γήπεδο και στηρίζουμε την αγαπημένη της ομάδα για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Τιμή 50 ευρώ.

Σχολιάστε