My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Πανέτοιμος ο Άτλας για το πρωτάθλημα

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς προετοιμάστηκε κατάλληλα και  είναι πανέτοιμη να ξεκινήσει τους αγώνες της στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας στο οποίο αγωνίζεται, έχοντας  στόχο να είναι μία ανταγωνιστική και υπολογίσιμη δύναμη στο πρωτάθλημα.

Τελείωσε την προετοιμασία της κάνοντας και τα τέσσερα προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια με ομάδες της Θεσσαλονίκης. Έπαιξε με  τον ΕΟΣ Σταυρούπολης, τον Ιωνικό, τον Ν. Βότσης και τελευταία με τον Άρη Θεσ/νίκης. Παιχνίδια δυνατά, ανταγωνιστικά, με ένταση και ρυθμό, με εναλλαγές στο σκορ, γεμάτα σε πόντους τα σετ, που αποδείχθηκαν πολύ ωφέλιμα για την ομάδα του Άτλαντα.

Ο Άτλας Κιλκίς στην έναρξη του πρωταθλήματος αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Εθνικό Κοζάνης το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00.

*Στο αγωνιστικό τομέα η Εφηβική ομάδα του Συλλόγου κέρδισε με 3-0 σετ τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών. Το Σάββατο παίζει στην έδρα του στις 16:00 με τον Αίολο Κατερίνης. Με καθαρή νίκη (3-0 ή 3-1 σετ) καταλαμβάνει την 2η θέση και συνεχίζει στην 2η φάση του πρωταθλήματος της Ένωσης ΕΣΠΕΜ. Σύνθεση ομάδας (Γιώργος Χειρούλης) : Κων/νος Καπούλας, Αναστάσης Ουστάς, Κυριάκος Πελτιάν, Ραφαήλ Παπαδόπουλος, Ιωάννης Κουρομπήλιας, Ανέστης Τρόπιος (L), Λεωνίδας Εμμανουηλίδης, Γεώριος Καρέλης,

*Οι  Παγκορασίδες  του Συλλόγου έχασαν από τον Μίλωνα Γιαννιτσών με 3-0 σετ. Σύνθεση ομάδας (Σταύρος Χατζηγεωργιάδης) Ευαγγελία Τσιμπούκα, Ευγενία Παπαδοπούλου, Κων-να Φούρα, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Βάσια Κέλλνερ, Στεφανία Χονδροματίδου, Νέλλη Κέλλνερ, Εριγέτη Γεωργιάδου.

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε τα video των ομάδων μας στο

YouTube: Atlas volley. https://www.youtube.com/results?search_query=atlas+volley

Σχολιάστε