My Twitter Feed

13 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Νέες αναρτήσεις για δασικ. χάρτες -

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, 2021

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

ΠΑΙΟΝΕΣ: Το γλέντησαν μέχρι πρωίας

Η Γουμένισσα γλέντησε και διασκέδασε μέχρι πρωίας με πολύ κέφι και χορό, υπό τους ήχους των χάλκινων πνευστών της και όχι μόνο, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στο ξενοδοχείο ”ΠΑΡΥΦΕΣ”, όπου ο Πολιτιστικός Σύλλογος ”ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ” διοργάνωσε τον καθιερωμένο χορό του. Η αθρόα προσέλευση του κοινού, οι πολλες εκπλήξεις, τα πλούσια δώρα και η καλή διάθεση, ήταν τα χαρακτηριστικά της χοροεσπερίδας.

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόερος της ΔΕΥΑΠ  κ. Τζούρτζος Αθανάσιος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γουμένισσας κ. Τραχανίδης Αθανάσιος, η υπεύθυνη πολιτιστικών του Δήμου Παιονίας κ. Δούμου Ελένη, ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Γουμένισσας κ. Πεντέρης Διαμαντής, ο Δασάρχης Γουμένισσας κ. Τζάκος Αντώνιος,ο αντιπρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας Μακεδόνων Συλλόγων κ. Δόντσιος Γεώργιος, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων της πόλης μας και άλλων περιοχών.

Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τους καταστηματάρχες για την προσφορά τους και όλους εσάς που αγκαλιάζετε με αγάπη το Σύλλογο μας, δίνοντας κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας, διατηρώντας τις παραδόσεις του τόπου μας.

Δελτίο τύπου από ΠΑΙΟΝΕΣ

Σχολιάστε