My Twitter Feed

15 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Είμαστε στο πλευρό των παραγωγών -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Στη Βουλή η δίωξη Αχ. Καλεμκερίδη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά όλα τα σχολεία και την Τρίτη -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Τέρπυλλος και νομός σε κατάψυξη! -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

“Δίνουν τις λαϊκές σε επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Ο χιονιάς έφυγε, η “Μήδεια” μένει -

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου, 2021

Κλειστά τη Δευτέρα όλα τα σχολεία -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένουμε …μονοψήφιοι -

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου, 2021

Παιονία: 83 θέσεις για κοινωφελή

Καλύφθηκαν ήδη στο Δήμο Παιονίας 83 θέσεις διαφόρων ειδικοτήτων, από τις συνολικά 165 που εγκρίθηκαν, στα πλαίσια του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.

gkountenoudis-varlamitisΤη σύμβαση για την εκτέλεση των έργων (συντηρήσεις δημοτικών κτιρίων, σχολείων και πεζοδρομίων -οδοστρωμάτων, καθώς και μικρά έργα πρασίνου), στα οποία θα προβούν οι ωφελούμενοι του προγράμματος, συνυπέγραψαν ο δήμαρχος Χρ. Γκουντενούδης κι ο πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Βαρλαμίτης, παρουσία της αναπλ. υπουργού Εργασίας κ. Αντωνοπούλου, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο μέγαρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στη Θεσσαλονίκη.

Πέραν του θέματος της κοινωφελούς εργασίας, στο περιθώριο της συνάντησης ο δήμαρχος Παιονίας συζήτησε με τον πρόεδρο του Ταμείου τις δυνατότητες χρηματοδότησης επενδυτικών προγραμμάτων και μελετών για τους δήμους με προνομιακούς όρους έναντι των εμπορικών τραπεζικών ιδρυμάτων.

Επίσης, αναλύθηκαν και τα υπόλοιπα χρηματοδοτικά εργαλεία του Ταμείου και συγκεκριμένα το πρόγραμμα αναχρηματοδότησης δανείων με πολύ χαμηλότερο επιτόκιο και τοκοχρεολύσιο, στο οποίο θα συμμετάσχει και ο Δήμος Παιονίας έπειτα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με στόχο να εξοικονομήσει σημαντικούς πόρους για τον ετήσιο προϋπολογισμό του.

Σχολιάστε